Șofer de camion din Ucraina, reținut de polițișt. Ce transporta?

Șofer de camion din Ucraina, reținut de polițișt. Ce transporta?

În loc să ajungă cu marfa la destinație, șoferul unui de TIR din Ucraina, care circula marți pe șoseaua europeană E85, dinspre granița de nord a țării, a nimerit în arestul Poliției Buzău. Acesta a fost înregistrat de radar conducând cu viteză execesivă, însă, la control i-au fost descoperite și alte nereguli.

Șoferul ucrainean, în vârstă de 60 de ani, nu se afla la prima cursă prin România atunci când a fost oprit de echipajele de poliție care marți acționau la Mihăilești, în județul Buzău. Acesta transporta zahăr în Grecia.

„La data de 20 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 60 de ani, cetățean străin, pentru infracțiuni la regimul rutier. Acesta a fost depistat şi oprit în trafic de către polițiști, în timp ce conducea un autocamion pe DN2 E85, în afara localității Mihăilești, cu o viteză peste limita legală”, informează Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Buzău.

Potrivit comunicatului de presă al IPJ Buzău, polițiștii au procedat la verificarea bărbatului în bazele de date, constatând astfel că șoferul are exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată. Față de șofer a fost luată măsura reținerii pentru de 24 de ore şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, pentru a dispune cu privire la măsura preventive”, se mai arată în comunicatul de presă al IPJ Buzău.

În aceeași zi, polițiștii buzoiani au aplicat 282 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 19 permise de conducere ca urmare a abaterilor rutiere constatate în trafic.

Un număr de 57 de şoferi au depăşit limitele legale de viteză, iar opt dintre aceştia au predat permisele de conducere pentru următoarele 90 de zile. Cu cea mai mare viteză, 154 km/h, a fost înregistrat de aparatele radar autoturimsul unui tânăr de 18 de ani, din Buzău, ce rula pe DN2 E85, în afara localității Poșta Câlnău.


bratu swinger


VERSUS S03 E03

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.