Șofer de camion, conducea cu 94 km/oră. Din ce țară era? Recomandat

Șofer de camion, conducea cu 94 km/oră. Din ce țară era?

Un şofer de TIR a fost prins conducând cu 94 de kilometri pe oră într-o localitate din judeţul Bacău. Poliţiştii care l-au oprit au constatat că bărbatul nu avea un permis de conducere corespunzător vehiculului şi, în plus, folosea un dispozitiv de alterare a aparatului tahograf. El a primit amenzi a căror valoare totală depăşeşte 18.000 de lei.

Şoferul, aflat la volanul unui autotren, a fost oprit pe DN2-E85, în localitatea Valea Seacă din Bacău, după ce a fost înregistrat cu viteza de 94 km/h în localitate, concomitent cu utilizarea telefonului mobil.

„La controlul documentelor s-a constatat că ansamblul de vehicule era condus de un bărbat de 49 de ani care a prezentat pentru control un permis de conducere valabil pentru categoriile B şi C, emis de autorităţile din Ucraina, necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus. De asemenea, echipajul de poliţie rutieră a constatat că autovehiculul prezenta un dispozitiv de manipulare tip magnet care alterează datele din aparatul tahograf şi, totodată, nu utiliza cartela tahograf”, a informat, marţi, Poliţia judeţeană Bacău.


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.