Se face drum de legătură între uzina Ford (din DN6) cu viitorul drum expres Craiova-Piteşti

Se face drum de legătură între uzina Ford (din DN6) cu viitorul drum expres Craiova-Piteşti

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunţă, vineri, că a fost lansată licitaţia pentru proiectarea la cheie ”a unui drum vital pentru zona Craiovei”, respective legătura dintre uzina Ford (din DN6) cu viitorul drum expres Craiova-Piteşti (tronsonul 1).


”Încă o veste îmbucurătoare pe ziua de azi. Compania de drumuri a lansat licitaţia pentru proiectarea la cheie a unui drum vital pentru zona Craiovei: legătura dintre uzina Ford (din DN6) cu viitorul drum expres Craiova-Piteşti (tronsonul 1). Ofertele pot fi depuse până în data de 8 septembrie”, a scris, vineri, pe Facebook, Cătălin Drulă.

Acesta a prcizat că, după încheierea procedurii şi semnarea contractului, proiectantul va realiza în 3 luni studiul de fezabilitate şi în alte 2 luni proiectul tehnic detaliat.

”Ne mai rămâne ulterior doar să licităm şi dăm în execuţie proiectul final - deci nu vor exista întârzieri ale lucrărilor în teren, se va lucra din ziua 1 a contractului. Mă bucur să văd că sunt puse în aplicare asemenea proiecte de infrastructură, care susţin atât comunităţile locale, cât şi marii actori din industria ţării”, a mai scris Drulă.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.