Românii au așteptat 5 ore în Vama Giurgiu: ”Ne-au spus că a fost un atentat cu bombă” Recomandat

Românii au așteptat 5 ore în Vama Giurgiu: ”Ne-au spus că a fost un atentat cu bombă”

Românii așteaptă cinci ore în Vama Giurgiu, la întoarcere din Bulgaria, susțin oamenii care au stat timp de 4 ore și 45 de minute așteptând să intre în țară:

”Am întrebat vameșii români ce se întâmplă și ne-au spus că a fost un atentat cu bombă împotriva unui demnitar de la Sofia și că vor să scaneze fiecare buletin”, a relatat unul dintre cititori.

Cozile se întind pe kilometri, oamenii care se întorc din vacanță sunt furioși, cu atât mai mult cu cât explicațiile oficiale lipsesc sau sunt eronate, explică sursa care a povestit că, la un moment dat, șoferii au început să claxoneze masiv pentru că nu se mai mișca nicio mașină în coadă.

Spre exemplu, la ora 20:00, când turiștii cu care presa a stat de vorbă au reușit să intre în țară după aproape 5 ore de așteptare la graniță, Poliția de Frontieră arăta timpi de așteptare de 140 de minute la Giurgiu și 100 de minute în Vama Veche și Negru Vodă.

Singurul eveniment major din Sofia, de miercuri, care implică un personaj important din Bulgaria este asasinarea unui controversat fost politician și expert în securitate Aleksei Petrov.

Acesta a fost împușcat mortal. O investigație a poliției este în curs de desfășurare, iar la locul crimei este o desfășurare de forțe a autorităților, conform Novinite.com.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.