Promisiune. Centura Bacău va fi gata înainte de termen

Promisiune. Centura Bacău va fi gata înainte de termen

Varianta Ocolitoare Bacău va fi finalizată înainte de termenul stabilit în contract, a anunţat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care afirmă că stadiul fizic de realizare este de 20%.


Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi directorul general CNAIR, Narcis Neaga, au verificat sâmbătă stadiul lucrărilor la varianta ocolitoare a municipiului Bacău.

"Am verificat lucrările la Varianta Ocolitoare Bacău şi am constatat că stadiul fizic este de 20%, în condiţiile în care constructorul a început lucrările în urmă cu două luni. O mobilizare exemplară", scrie oficialul pe Facebook.

Acesta afirmă că utilajele şi muncitorii sunt pe teren şi îşi fac treaba, în ciuda condiţiilor meteo care nu sunt favorabile.

"O astfel de mobilizare aştept din partea tuturor constructorilor care au contracte cu statul român. Să-şi respecte angajamentul, să lucreze cu seriozitate, să se încadreze în termenul stabilit şi să-şi plătească subcontractorii români", a precizat Cuc, care a adăugat că a fost lansată şi licitaţia pentru Autostrada Bacău - Braşov, pentru proiectul tehnic şi studiul de fezabilitate.

Ministrul Răzvan Cuc a remarcat totodată mobilizarea constructorului şi ritmul accelerat în care se execută lucrările,

”În 15 martie la ora 15, noi eram pe şantier şi demaram lucrările pentru Autostrada Moldovei (pentru că aşa cum ştiţi centura Bacăului este parte integrantă a Autostrăzii Moldovei). Astăzi avem un stadiu fizic de evoluţie de 20%. Faptele vorbesc de la sine. Puteţi şi dumneavoastră să vedeţi ce s-a făcut din 15 martie până acum. Asta pentru sceptici, care spun că nu se lucrează”, a declarat Răzvan Cuc, într-un comunicat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.