Prins la volanul unui camion, deși avea permis suspendat Recomandat

Prins la volanul unui camion, deși avea permis suspendat

În ultimele 48 de ore, polițiștii argeșeni au continuat acțiunile în sistem integrat, alături de jandarmi argeșeni și de reprezentanți ai altor instituții, cu scopul prevenirii și combaterii unor situații de risc pentru cetățeni.

Au fost desfășurate activități informativ-preventive și s-a acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor ce implică acte de violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

În cadrul acțiunilor au fost legitimate 1.712 persoane și au fost verificate 1.148 de autoturisme, iar în urma abaterilor constatate, oamenii legii au aplicat 609 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 133.000 de lei.

Printre cei care au încălcat regulile de circulație se află și un bărbat de 42 de ani, din județul Gorj. În noaptea de 11 spre 12 mai , acesta conducea un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, iar jurul orei 01:00, în timp ce se deplasa pe bld. Dacia din Mioveni a fost tras pe dreapta pentru un control de rutină.

În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce suspendat.


VLASE AMBASADOR F-MAX


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.