Poliția caută un șofer de TIR care a lovit mai multe vehicule

Poliția caută un șofer de TIR care a lovit mai multe vehicule

Poliţia suedeză este în căutarea şoferului unui mic camion furat care a lovit marţi dimineaţă mai multe vehicule în districtul Södermalm, aflat în zona centrală a capitalei Stockholm, transmit DPA şi thelocal.se.

Un şofer de taxi a fost rănit atunci când camionul a intrat în partea din spate a vehiculului său.

Potrivit tabloidului Aftonbladet, camionul fusese furat, proprietarul fiind Curre Cederström, care deţine magazinul de produse second-hand Tjuvgods. Cederström a declarat că luni seară a lăsat vehiculul într-o parcare din sudul capitalei suedeze.

''A fost un accident rutier şi un şofer a fugit de la locul incidentului'', a declarat Sven-Erik Ohlsson, reprezentant al poliţiei suedeze, pentru agenţia de presă TT. Incidentul ar fi avut loc pe strada Götgatan, iar camionul a fost abandonat în apropierea străzii Bondegatan.

Aftonbladet a relatat că înainte de a se opri camionul a lovit mai multe autovehicule. Conform unor martori, taxi-ul a urmărit camionul după ce a fost lovit de acesta.

Poliţia a lansat iniţial o anchetă pentru fugă de la locul accidentului, dar ulterior investigaţia s-a extins şi este o luată în calcul şi o tentativă de crimă.

Incidentul a fost relatat pe larg în presa suedeză, ţinând cont de incidentul din 7 aprilie când un camion de mari dimensiuni a intrat în mare viteză pe o strada comercială din centrul oraşului Stockholm, ucigând cinci persoane.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.