Piața camioanelor second hand va ajunge la aproape 100.000.000.000$ Recomandat

Piața camioanelor second hand va ajunge la aproape 100.000.000.000$

Pieța camioanelor second-hand va depăși 98,4 miliarde USD până în 2032, după cum se arată într-un studiu de cercetare realizat de Global Market Insights Inc.

Creșterea comerțului electronic se numără printre factorii cheie care determină creșterea pieței în perioada 2023-2032. Potrivit Hostiger, cumpărăturile online sunt în creștere la nivel mondial, cu 33% dintre oameni făcând cumpărături online, în creștere cu 5% față de 2022. Până în 2028, se așteaptă ca acest număr să crească la 63,2 la sută, ceea ce înseamnă că 4,5 miliarde de persoane vor fi consumatori de comerț electronic în următorii patru ani.

Pe măsură ce sectorul global al comerțului electronic este în plină expansiune, există o cerere tot mai mare de soluții de transport eficiente și fiabile care să faciliteze buna circulație a mărfurilor. Piața răspunde acestei cereri oferind companiilor de comerț electronic opțiuni de transport rentabile și flexibile. În plus, extinderea platformelor de comerț electronic a crescut nevoia de soluții de livrare pe ultimul kilometru, stimulând și mai mult cererea din industrie.

Se preconizează că piața camioanelor uzate din segmentul camioanelor ușoare va crește în mod apreciabil până în 2032.

Detalii AICI



VERSUS SO3E05


VLASE AMBASADOR F-MAX

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.