"Pârnăiașul" turc, denunțător de șoferi de TIR Recomandat

"Pârnăiașul" turc, denunțător de șoferi de TIR

Un turc aflat în închisoare în România a încercat să inducă în eroare autorităţile pentru a-i fi redusă pedeapsa.

El a denunţat şoferi care transportau autoturisme în care au fost "plantate" droguri.
Un cetăţean turc aflat într-un penitenciar de maximă siguranţă a încercat să inducă în eroare autorităţile pentru a beneficia de o reducere a pedepsei cu închisoarea, anunţă Poliţia Română.
Cetăţeanul a "plantat", cu ajutorul unui conaţional, droguri în autoturisme transportate pe platforme între Germania şi România şi i-a denunţat pe şoferi, care nu ştiau ce transportă, pentru a-i fi redusă pedeapsa.
Potrivit Poliţiei Române, din dorinţa de a beneficia de reducerea pedepsei închisorii, un cetăţean turc în vârstă de 46 de ani, încarcerat într-un penitenciar de maximă siguranţă, a încercat să inducă în eroare organele judiciare printr-o metodă inventivă, dar ineficientă.
Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., i-au dejucat însă planul.
"Practic, beneficiind de ajutorul unui conaţional, a «plantat» 976 de comprimate de ecstasy şi peste 600 de grame de amfetamină în două autoturisme transportate pe două platforme care circulau pe ruta Germania-România. Şoferii nu ştiau ce transportă, dar s-au trezit denunţaţi autorităţilor din România tocmai de cetăţeanul turc încarcerat, acesta încercând astfel să obţină o reducere a pedepsei pentru informaţia oferită", arată Poliţia Română.
Cercetările sunt continuate, în prezent, pentru trafic de droguri şi inducerea în eroare a organelor judiciare, iar drogurile au fost indisponibilizate.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.