Opt răniți după ce o utilitară a zdrobit un microbuz

Opt răniți după ce o utilitară a zdrobit un microbuz

Un microbuz cu opt pasageri s-a ciocnit, luni, cu o autoutilitară de gunoi, pe DN 7, în comuna Milcoiu, judeţul Vâlcea, două persoane fiind transportate la spital. Poliţiştii spun că accidentul s-a produs după ce autoutilitara nu a acordat prioritate microbuzului, traficul pe DN 7 fiind blocat.


Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, un accident rutier a avut loc pe DN 7 în comuna Milcoiu, unde un microbuz cu opt ocupanţi s-a ciocnit cu o autoutilitară de gunoi.

 

Acolo au intervenit un echipaj SMURD şi trei ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Toţi cei 8 pasageri ai microbuzului au fost evaluaţi medical, doi dintre aceştia, în vârstă de 57, respectiv 51 de ani, fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe cu traumatisme toracice, spun reprezentanţii ISU Vâlcea. Alte două persoane au suferit atac de panică şi au primit ajutor medical la locul accidentului, refuzând transportul la spital, iar celelalte patru persoane au refuzat investigaţiile medicale.

 

În autoutilitarea de gunoi se aflau trei persoane, care au refuzat investigaţiile medicale.

Conform Poliţiei Judeţene Vâlcea, din primele date reiese că accidentul s-a produs după ce autoutilitara de gunoi nu ar fi acordat prioritate microbuzului.

Traficul pe DN 7 este blocat, dar se circulă printr-o parcare alăturată.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.