Oamenii au ieșit, azi, în stradă furioși după ce un camion a lovit un copil. Ce au cerut? Recomandat

Oamenii au ieșit, azi, în stradă furioși după ce un camion a lovit un copil. Ce au cerut?

Un accident cumplit petrecut în 10 septembrie, când un copil de 11 ani a fost ucis de un camion, a fost picătura care a umplut paharul pentru părinții din comuna Cristian.

Ei spun că de mulți ani, au făcut demersuri pentru a se rezolva problemele din zona centrală a localității, unde s-a produs accidentul. Acolo nu sunt trotuare sau dacă există, ele sunt prea inguste, marcajele pe asfalt sunt șterse sau inexistente, iar copiii sunt în pericol fizic de fiecare dată când trec prin zonă.

Măsuri eficiente nu au fost însă luate. Așa s-a ajuns la tragedia de zilele trecute, când un copil și-a pierdut viața într-un accident.

Acum părinții au decis să iasă în stradă. Astfel, miercuri, 18 septembrie, Asociația „Sfântul Nicolae” Cristian va organiza un marș de protest pe traseul Parcul Sonia – Strada Preot Virgil – Strada Vulcanului – Strada Morii – Piața Libertății – Strada Lungă, până la corpul B al Școlii din Cristian – Strada Stoica Popovici – Piațeta Cristian, la care sunt așteptate în jur de 200 de persoane.

Imagini AICI


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.