O utilitară s-a rupt chiar pe rampa de la RAR Recomandat

O utilitară s-a rupt chiar pe rampa de la RAR

România este „campioana” Europei la numărul de accidente rutiere mortale. Pe lângă infrastructura defectuoasă și inconștiența unor șoferi, printre principalele cauze se numără și starea tehnică a autovehiculelor. De exemplu, recent, o utilitară s-a rupt chiar pe rampa de la RAR.

Specialiștii de la RAR Tulcea au trecut, de curând, printr-o experiență „inedită”. O autoutilitară adusă la reprezentanța RAR pentru redobândirea certificatului de înmatriculare reținut în trafic s-a rupt pur și simplu pe rampa de inspecție, când unul dintre ingineri a încercat să verifice dacă bena se poate ridica și bascula.

De asemenea, autoutilitara era „moartea” pe roți. Nu avea deloc amortizoare pe spate, sistemul de direcție era defect și șasiul era străpuns de rugină și „mascat” atent cu vopsea pe deasupra.
„Misiune mai puțin obișnuită pentru colegii de la RAR Tulcea, după ce o autoutilitară a fost adusă la reprezentanță pentru redobândirea certificatului de înmatriculare reținut în trafic.

Cum nu se putea lua în calcul readmiterea în circulație a autovehiculului, proprietarul a mai făcut o ultimă încercare de a-i convinge pe colegii noștri că mașina funcționează corespunzător. Rezultatul tentativei de a bascula bena poate fi observat în fotografii, iar totul s-a transformat într-o acțiune comună pentru readucerea componentei într-o poziție de siguranță.


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.