O tânără motociclistă a decedat după ce a fost lovită de camion Recomandat

O tânără motociclistă a decedat după ce a fost lovită de camion

Un accident mortal, între o motocicletă şi un TIR a avut loc în judeţul Vrancea. Conducătorul motocicletei, o tânără de 32 de ani, din judeţul Ilfov, a decedat la spital.

Accidentul rutier a avut loc, luni după-amiaza, pe DN2 D, într-o curbă spre Valea Sării, județul Vrancea. Din primele informaţii, se pare că, în timp ce se afla într-un viraj, motocicleta a ajuns pe contrasens, unde a lovit un TIR. Poliţiştii continuă să facă cercetări privind motivul exact pentru care a avut loc accidentul.

În urma impactului violent, tânăra a fost grav rănită, fiind găsită de echipajul medical în stop cardio-respirator. Medicii au început imediat manevrele de resuscitare în ambulanţă, însă tânăra motociclistă a fost declarată decedată la spital.

 

"Prin apel la numărul unic de urgență 112, pompierii au fost sesizați de faptul că pe DN2 D – Vidra, într-o curbă spre Valea Sării, a avut loc un accident rutier în care sunt implicate o motocicletă și un TIR. În urma impactului, conducătorul motocicletei a fost rănit grav", a informat IPJ Vrancea. (observatornews)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.