O mamă îngrijea plantele de canabis când fiul ei era plecat pe camion. Ce pedeapsă a primit? Recomandat

O mamă îngrijea plantele de canabis când fiul ei era plecat pe camion. Ce pedeapsă a primit?

Tribunalul Suceava l-a condamnat pe Paul Dorin P. la șase luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de cultivare, deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept. Termenul de supraveghere stabilit este de doi ani.

În același dosar a fost condamnat și Claudiu Cătălin M. la șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la cultivarea de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept. Termenul de supraveghere stabilit este de doi ani.

Pe durata termenului de supraveghere, cei doi inculpați vor presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o durată de 60 de zile (fiecare), în cadrul Primăriei comunei Verești sau Primăriei municipiului Suceava.

De asemenea, a fost condamnată și mama celor doi inculpați, respectiv Adriana B.. Aceasta a primit doi ani de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de cultivare, deținere de droguri de risc, fără drept. Termenul de supraveghere stabilit este de doi ani.

Pe durata termenului de supraveghere, inculpata va trebui să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o durată de 90 de zile, în cadrul Primăriei comunei Verești sau Primăriei municipiului Suceava.

De la Paul Dorin P. s-a dispus confiscarea cantității de 209,6 grame de canabis, 24,5 grame de canabis, 5,02 grame de canabis, 5 grame de canabis.

De la Adriana B. s-a dispus confiscarea cantității de 49 de grame de canabis, 16,3 grame de canabis, 5,03 grame de canabis și 5 grame de canabis. (stireasucevei.ro)


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE


MAN PRE-IAA AUSTRIA
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.