NOUL IVECO S-WAY: CAMIONUL CONECTAT 100%, ORIENTAT SPRE ȘOFERUL PROFESIONIST Recomandat

NOUL IVECO S-WAY: CAMIONUL CONECTAT 100%, ORIENTAT SPRE ȘOFERUL PROFESIONIST

IVECO S-WAY este primul vehicul din noua gamă de camioane grele IVECO WAY, dezvoltat pentru a oferi un pachet complet de caracteristici și servicii axate pe șofer, pe durabilitate și pe un nivel avansat de conectivitate, oferind noi servicii personalizate.

Modelul IVECO S-WAY a fost lansat la un eveniment global care a avut loc la Madrid pe 2 iulie 2019.

Soluții integrate
"În cadrul CNH Industrial, IVECO face parte din ceva mult mai mare și utilizează sinergiile din cadrul Grupului. Acest nou camion greu nu este doar o realizare a mărcii IVECO, ci și o piatră de hotar importantă pentru CNH Industrial ca întreg.
Cu această lansare, este introdusă noua gamă de camioane grele IVECO WAY care marchează o schimbare puternică prin furnizarea către clienți a unei soluții integrate de transport, durabilă din punct de vedere economic și ecologic, în care serviciile din jurul produsului devin mai importante decât produsul în sine.", a declarat Hubertus Mühlhäuser, Chief Executive Officer al CNH Industrial.
"Vrem să avem camionul cu care să lucreze cel mai ușor furnizorii și clienții noștri, adaptând în același timp vehiculele noastre necesităților vieții șoferului, care astăzi este mai mult decât un simplu călător pe un traseu. Sustenabilitatea implică, de asemenea, responsabilitatea noastră de a face acest loc de muncă, care este esențial pentru societatea noastră, mai atrăgător și plăcut... care să depășească sfera adăugării unor opționale sau din elemente din piele și lemn", a afirmat Gerrit Marx, președintele Vehicule Comerciale și Speciale.

IVECO S-WAY: camionul greu IVECO pentru viitoarea decadă

Sistemul IVECO S-WAY duce mai departe tehnologia introdusă în generațiile anterioare de vehicule și adaugă o nouă cabină complet redesenată în jurul nevoilor șoferului și ale proprietarului. În fața concurenței acerbe, operatorii de logistică au nevoie de o îmbunătățire a duratei de funcționare, eficiență și productivitate pentru flotele lor. Noul IVECO S-WAY îndeplinește perfect aceste cerințe, oferind un pachet complet de caracteristici și servicii fără egal, dezvoltate având în centrul preocupările pentru șofer, durabilitatea și un nou nivel de conectivitate extins, menit să reducă costul total de proprietate.
Este mai mult decât un produs: oferă un model de afaceri care acoperă întregul ciclu de viață al vehiculului și îi ajută pe parteneri să îndeplinească cerințele clienților proprii.

Cabină reproiectată
Cabina are un nou design și este centrată pe nevoile conducătorului auto, oferă condiții de viață și de muncă de primă clasă, într-un mediu spațios, o ergonomie excelentă pentru condus și un aspect bine gândit, care combină funcționalitatea cu confortul. Designul a fost gândit, de asemenea, cu structură armată (ECE R29.03) pentru siguranța șoferului și o vizibilitate mult îmbunătățită.
În reproiectarea cabinei, IVECO a profitat de fiecare ocazie pentru a obține economii de costuri și câștiguri de productivitate în beneficiul profitabilității proprietarului. Noul design optimizează performanța aerodinamică, sporind în continuare eficiența excelentă a combustibilului cu o economie de până la 4%. De asemenea, contribuția la costul total scăzut al exploatării a fost realizată din proiectare. Spre exemplu, bara de protecție a fost făcută din mai multe părți, fapt care reduce costul de reparație, deoarece numai partea afectată trebuie să fie înlocuită în caz de avarie.

IVECO S-WAY: camionul conectat 100%
Noua Connectivity Box de pe modelul IVECO S-WAY este un dispozitiv de conectare puternic, care colectează, procesează și schimbă date în timp real. Aceasta funcționează pe o platformă de servicii dezvoltată în parteneriat cu Microsoft, care asigură stocarea și gestionarea sigură a datelor, dar și multe servicii cu valoare adăugată. Proprietarii și șoferii sunt conectați în permanență cu vehiculul pe dispozitivul mobil sau pe PC prin portalul și aplicația MyVeco.
IVECO S-WAY utilizează conectivitatea pentru a îmbunătăți viața șoferului la bord, oferind o experiență de conducere superioară, cu asistență avansată a șoferului, combinate cu servicii dezvoltate pentru a-i ajuta să lucreze fără efort și eficient, accesate prin intermediul aplicației MyVeco Easy Way.
Conectivitatea avansată a modelului IVECO S-WAY a fost dezvoltată pentru a ajuta operatorii de logistică să asigure profitabilitatea afacerilor lor prin maximizarea timpului de funcționare a vehiculului, oferind un serviciu consistent și predictiv cu My IVECO Way. De asemenea, deblochează o nouă ofertă modulară de servicii personalizate premium, inclusiv consiliere profesionistă privind combustibilii, managementul flotei și întreținere, pentru a optimiza performanța și eficiența flotei.

iveco s-way

IVECO S-WAY: camionul durabil
Noul model IVECO S-WAY se bazează pe performanțe durabile remarcabile, obținând reduceri suplimentare ale emisiilor de PM, NOx și CO2. Vehiculul combină TCO scăzut cu emisiile reduse. Acest lucru este posibil prin sistemul exclusiv de post-tratare HI-SCR și prin eficiența excepțională a combustibilului, rezultată din tehnologia avansată a motoarelor, transmisia Hi-Tronix și soluțiile multiple de economisire a combustibililor, cum ar fi Smart EGR.
Pentru operatorii de logistică care doresc să conducă o flotă "ecologică", IVECO S-WAY Natural Power rămâne singurul camion LNG care oferă o rază de până la 1.600 km pentru misiuni de transport de lungă durată, cu o putere de 460 CP. Prin acest vehicul, se poate beneficia de toate avantajele gazului natural, singura alternativă imediată pentru emisii scăzute, care oferă emisii de particule cu 99% mai mici decât motorina, cu 90% mai puțin NO2. CO2 este cu 95% mai redus, aproape de zero.

Gama IVECO S-WAY: centrată pe client
Gama IVECO WAY, prin noul său nume, semnalează noua abordare a mărcii, care exploatează pe deplin posibilitățile oferite de conectivitate - un nou mod de a fi "focusat pe client" prin crearea unui set de soluții pentru a sprijini clienții la fiecare moment din ciclul de viață al vehiculului. Concentrarea pe client se extinde la șofer, ridicând calitatea vieții la bord. Se introduce un nou mod de operare, în care conectivitatea pune șoferul, proprietarul și IVECO să lucreze împreună pentru a asigura profitabilitatea - așa cum este exprimată în deviza gamei: IVECO. DRIVE THE NEW WAY.

iveco s-way

O lansare inovatoare
IVECO a pus accentul pe șofer la eveniment, prezentând IVECO Relay Race "Istoria noastră, povestile tale", o inițiativă care și-a propus să urmărească mai mulți conducători auto de distanță lungă, într-o călătorie prin Europa, cu opriri la câteva locuri iconice ale CNH. Traseul a început la Industrial Village CNH din Torino, Italia. Au urmat opriri la uzina de camioane din St. Valentin, Austria, centrul de proiectare și testare a camioanelor de mare capacitate al IVECO din Ulm, Germania, și fabrica de motoare din Bourbon-Lancy, Franța, înainte de a ajunge la destinația finală în Madrid, Spania. În timpul călătoriei, șoferii au oferit mărturii despre experiența lor la bordul vehiculului lor IVECO. Acestea au fost difuzate pe rețelele de social media și prezentate în timpul Convenției.
Scopul acestui proiect este de a evidenția provocările zilnice ale șoferilor de camioane pe distanțe lungi și rolul pe care camionul îl joacă în viața lor pe șosea. La fiecare oprire, șoferul camionului a predat următorului șofer o cutie misterioasă. Călătoria a culminat la lansarea Convenției, cu sosirea pe scenă a ultimului șofer care purta "Cutia cu mistere".
Gerrit Marx a deschis-o pentru a dezvălui conținutul său – un "S", simbolul lui IVECO S-WAY -, moment în care a fost lansat noul vehicul.

În ajutorul oceanelor
Valoarea de bază a IVECO – sustenabilitate – s-a reflectat în organizarea evenimentului, deoarece compania a profitat de ocazia de a promova un mesaj important, care a dorit să crească gradul de conștientizare cu privire la problema poluării plastice în ocean. Toți participanții au primit o sticlă de apă fabricată din PETG 100% reciclabilă, cu mesajul de a o folosi pe mai departe, în acest fel ajutând la salvarea oceanelor.
În angajamentul său față de responsabilitatea corporativă, compania IVECO a implicat Fundația non-profit Equoevento Spania, al cărei obiectiv este reducerea deșeurilor alimentare și sprijinirea persoanelor nevoiașe, promovarea unei utilizări mai eficiente a resurselor și contribuția la reducerea impactului asupra mediului cauzat de supraproducția alimentelor.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.