Noua Zeelandă a câștigat Scania Top Team Final

Noua Zeelandă a câștigat Scania Top Team Final

Din cei 8.000 de tehnicieni de service și experți în piese de schimb din 70 de țări, echipa din Noua Zeelandă a terminat pe primul loc și a primit premiul de 50.000 euro.

În total, douăsprezece echipe de service s-au calificat prin intermediul unor finale regionale și naționale pentru Top Team World Final la sediul central al companiei Scania din Södertälje, Suedia.

Scania Top Team din acest an este al zecelea eveniment internațional de la începutul manifestației, care datează din 1989. Acesta s-a transformat dintr-un eveniment național de formare într-un program de formare la nivel mondial, cu accent pe abilitățile practice și teoretice. Finaliștii în competiția din 2018 au fost Argentina, Austria, Brazilia, China, Finlanda, Italia, Noua Zeelandă, Polonia, Elveția, Taiwan, Olanda și Emiratele Arabe Unite, iar Noua Zeelandă a câștigat victoria. Locul doi a fost ocupat de Elveția, urmată de Austria.
Mathias Carlbaum, Vicepreședinte Executiv, Operațiuni Comerciale la Scania: "Echipele noastre de servis joacă un rol semnificativ pentru succesul Scania. Dedicarea, cunoștințele și eficiența lor contribuie în cea mai mare măsură la crearea de valoare adăugată pentru clienții noștri, asigurându-ne că vehiculele clienților noștri se întorc rapid pe drum în mod sigur și eficient ".
În Suedia, precum și la nivel global există un deficit de tehnicieni de service. Numai Scania are nevoie anual să recruteze peste 1000 de tehnicieni în întreaga lume.

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.