Ministrul Transporturilor atacat cu toalete în Parlament. Șoferii NU au unde să facă un duș pe autostradă

Ministrul Transporturilor atacat cu toalete în Parlament. Șoferii NU au unde să facă un duș pe autostradă

La intrarea în România, pe autostradă, dinspre Arad, până în centrul ţării, la Sibiu, nu există staţii de benzină şi toalete normale conform standardelor în vigoare, pe o distanţă de 270 de kilometri, atrage atenţia senatorul liberal Mircea Cazan, într-o interpelare adresată ministrului Transporturilor, Alexandru-Răzvan Cuc.

"Vă întreb dacă veţi lua măsuri pentru ca pe aceste tronsoane de autostradă să fie construite parcări şi benzinării civilizate pentru ca cetăţenii români şi străini care intră sau ies din ţară să nu fie nevoiţi să rămână fără benzină, în lipsa unor staţii de alimentare pe traseu, sau să fie întâmpinaţi cu mesajul "Ne cerem scuze, următoarea toaletă este la 19 kilometri" - afirmă senatorul Cazan.

Senatorul liberal mai arată că lipsesc nu doar toalete, dar şi indicatoarele şi benzinăriile pe autostrada de la Arad la Sibiu.

"Vă mai menţionez că la intrarea în ţară pe autostradă, dinspre Arad, până în Sibiu, pe cele două tronsoane (Nădlac - Marginea, Făget, respectiv Deva - Orăştie) nu există staţii de benzină şi toalete normale conform standardelor în vigoare, ci există doar în parcări benzinării în containere şi toalete ecologice sub orice critică, pe o distanţă de aproximativ 270 km (150 km, respectiv 120 km). Intrarea în ţară reprezentând cartea de vizită a României. Lipsite de sisteme inteligente de transport, de staţii de carburanţi şi puncte de alimentaţie publică, autostrăzile din România (şi aşa puţine) încep a avea probleme şi cu toaletele", susţine senatorul liberal Mircea Cazan citat de Agerpres.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.