Italia. Un șofer profesionist român a intrat cu camionul într-un grup de muncitori Recomandat

Italia. Un șofer profesionist român a intrat cu camionul într-un grup de muncitori

Un șofer profesionist român a murit pe loc, fiul său și alte opt persoane au fost rănite, după ce a intrat cu camionul într-un grup de muncitori.

Doi români au fost implicați într-o nouă tragedie, în Italia. Tatăl, șofer pe un camion, a murit, iar fiul său, care îl însoțea, a ajuns la spital. Autovehiculul lor a fost implicat într-un grav accident.

Potrivit presei din Italia, accidentul mortal a avut loc în cursul nopții de miercuri spre joi, 7 spre 8 iunie, pe tronsonul Porto di Vasto al autostrăzii A14 (Adriatica, în zona Torino di Sangro). Aici, autocamionul condus de conaționalul nostru a intrat într-un șantier stradal plin de muncitori.

În urma impactului violent, conaționalul nostru a decedat pe loc. Fiul său, care se afla cu el în cabină, a fost rănit. Au avut de suferit și opt muncitori care lucrau pe autostradă.

În urma accidentului, aceștia au fost răniți. Victimele au fost transportate la spitale din zonă. Din păcate, se pare că unul dintre muncitori este în stare foarte gravă, informează publicația Il Mattino.it.


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.