Italia. Rezultatele autopsiei șoferului profesionist român, găsit plin de sânge în cabină Recomandat

Italia. Rezultatele autopsiei șoferului profesionist român, găsit plin de sânge în cabină

Primele rezultate informale ale autopsiei șoferului profesionist român găsit mort în cabină, în Italia, confirmă că acesta s-a sinucis.

Cornel a avut însă o moarte chinuitoare, încercând să se salveze, în ultima clipă, scrie cotidianul Il Resto del Carlino.
Nu există semne care să sugereze implicarea altei persoane în moartea lui Cornel Mihalache, un șofer român de TIR în vârstă de 59 de ani care a fost găsit în cabină, în Vinerea Mare. Camionul era parcat pe via Bondi, în zona industrială Bassette, Ravenna, iar românul era pe locul pasagerului, desculț și plin de sânge, cu un colier de plastic folosit de electricieni în jurul gâtului și o plagă tăiată la gât.
Un alt colier strâns fusese găsit apoi în cabină, lângă picioarele românului. Nu existau urme de luptă, pantofii erau la locul lor lângă pedalele camionului, un cuțit căzut în fața șoferului. Verificările poliției și primele concluzii ale inspecției cadaverice au dus imediat la încadrarea gestului ca fiind unul voluntar, chiar dacă alte piste nu au fost excluse. Pe scurt, șoferul camionului, după ce a testat funcționarea primului colier și apoi l-a aruncat, cu al doilea s-a strâns singur de gât. Apoi, într-un moment extrem de autoconservare, a vrut să taie colierul care-l strangula deja, cu o lamă găsită căzută între picioarele lui, pe banchetă. Numai că, din nefericire, și-a tăiat jugulara. Românul și-a petrecut noaptea în cabină, s-a sinucis a doua zi.
Cornel Mihalache locuia împreună cu familia de mai mulți ani la Sassuolo și urma ca, în ziua în care a fost găsit mort, să încarce camionul la Ravenna, după ce-l descărcase cu o seară înainte.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.