Încă un ucrainean prins cu acte false la volanul unui camion Recomandat

Încă un ucrainean prins cu acte false la volanul unui camion

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați efectuează cercetări cu privire la un șofer de automarfar, cu cetățenie ucraineană, care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de competență profesională fals.

 

Așadar, descoperirea a fost făcută pe 11 august, în jurul orei 21,45, când la frontieră s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din România, un bărbat, de 52 de ani, conducând un ansamblu rutier format dintr-un autocamion și o semiremorcă, ambele vehicule fiind înmatriculate în Ucraina. La controlul de frontieră, șoferul a prezentat, pe lângă documentele de identitate, și un certificat de competență profesională pentru transportul internațional de mărfuri, cu însemnele autorităţilor din Ucraina.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de competenţă profesională, oamenii legii de la frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentul nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.