Impact între două camioane și o dubă

Impact între două camioane și o dubă

In data de 2 martie a.c., la ora 23.05, pompierii militari din cadrul Inspectorului pentru Situații de Urgență al Județului Vâlcea a fost solicitați pentru un accident rutier pe raza comunei Budesti, sat Linia (DN 7). Au fost implicate 3 autovehicule: autotren, un autocamion si o dubă, în acestea se aflau 5 persoane.

Patru persoane au suferit traumatisme, iar dintre acestea, șoferul tirului a fost incarcerat. S-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD si 3 ambulanțe SAJ. Cele 4 persoane au fost transportate la UPU Vâlcea.

 

D.N 7 km 166+780m, pe raza localității Budești conducătorul unei autoutilitare ce se deplasa pe sensul de mers Vâlcea - Pitești a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autocamion ce se deplasa regulamentar pe sensul opus de mers. În urma impactului ambele autovehicule au intrat în coliziune cu un alt autocamion ce se deplasa în spatele autoutilitarei. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a 3 persoane și rănirea ușoară a unei persoane.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.