I-a tăiat un camion drumul, a pierdut controlul și a lovit 3 fete. Era băut Recomandat

I-a tăiat un camion drumul, a pierdut controlul și a lovit 3 fete. Era băut

Trei eleve au ajuns la spital după ce au fost lovite de un șofer băut în timp ce mergeau pe marginea unui drum județean din Bistrița-Năsăud, joi, 26 octombrie.Bărbatul conducea o camionetă, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și a ajuns răsturnat pe contrasens.

În timpul incidentului trei fete care se întorceau de la școală au fost lovite.”I-a tăiat un TIR drumul, curba, s-a speriat, a tras tare de volan şi l-o luat spatele, s-a răsturnat şi din păcate erau vreo tre fete pe aici pe drum. Erau speriate”, a declarat un martor, potrivit Observator.Paramedicii au reușit să stabilizeze victimele și apoi le-au transportat la spital pentru investigații.”Trei minori prezentau mărci traumatice vizibile, policontuzionaţi, respectiv unul dintre aceştia prezenta o fractură deschisă la nivelul unui membru inferior.

Cele trei fete cu vârste cuprinse între 14 şi 15 ani au fost stabilizate de către un echipaj de prim ajutor SMURD şi un echipaj SAJ”, a declarat Marius Rus, purtător de cuvânt ISU Bistrița-Năsăud, conform sursei citate.Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.”Cele trei minore în vârstă de 11, 13, respectiv 14 ani, politraumatizate în urma accidentului rutier din localitatea Galaţii Bistriţei şi care au fost aduse la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa sunt în stare stabilă, conştiente, cooperante şi în acest moment beneficiază de tratament de specialitate”, a transmis Camelia Strungari, purtător de cuvânt Spitalul Județean Bistrița. (ziare.com)


SCHMITZ OKTOBERFEST 2023


AIC DEALER OTOKAR

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.