Huedin. Un băiat de 10 ani, singurul supraviețuitor în accidentul în care și-a pierdut întreaga familie Recomandat

Huedin. Un băiat de 10 ani, singurul supraviețuitor în accidentul în care și-a pierdut întreaga familie

Doar un băiețel a scăpat cu viață după impactul cu un autotren al mașinii în care se afla familia sa, miercuri după-amiază pe un drum din județul Cluj.

Un tată de 29 de ani, mama, 30 de ani, și fetița lor de 6 ani au pierit pe loc, băiatul de 10 ani a ajuns grav rănit la spital. E bilanțul unui carnaj de pe șosea, petrecut, miercuri, în apropiere de Huedin. Mașina în care se afla familia din Moldova, care venea din Italia, a intrat pe contrasens pe o porțiune de drum drept, fără ca alte vehicule să fie pe șosea.
„S-a băgat pe contrasens şi n-am avut cum să evit. Nu venea spre Huedin nicio maşină, numai eu singur. Eu nu ştiu, a adormit sau ce Dumnezeu s-a întâmplat. Eu am claxonat, am bliţat, dar degeaba.”, a declarat șoferul camionului, care are 46 de ani și e din Aleșd, Bihor. Imaginile pe care șoferul le-a văzut când a coborât din cabină, după impact, probabil nu le va uita niciodată. Fetița era aruncată din autovehiculul răsturnat lângă camionul lui, după ce fusese târât 50 de metri. Copila nu mai respira. În mașină, părinții ei erau încarcerați și fără viață. Tot în afara autoturismului l-au găsit salvatorii și pe băiețelul de 10 ani. L-au resuscitat și l-au transportat apoi în stare gravă la spital.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.