Hoții de motorină români prinși în Franța sunt de la Roberta Trans Sprint Recomandat

Hoții de motorină români prinși în Franța sunt de la Roberta Trans Sprint

Roberta Trans Sprint este numele firmei de transport marfă a cărei angajați au fost prinși într-o parcare din Franța în timp ce furau motorină de la un alt camion.

Camionul Volvo Trucks cu numărul de înmatriculare AG13HWF aparține fimei Roberta Trans Sprint SRL, care are sediul social în județul Argeș, comuna Mălureni, satul Zărnești nr. 165. Autovehiculul a obținut ultima dată o copie conformă de la Autoritatea Rutieră Română la data de 6 februarie 2019.
Roberta Trans Sprint are licență de transport valabilă pe perioada 2015-2025 și ca administrator pe Andreea Ungurean.

În anul 2018, firma nu a avut niciun angajat, dar a avut încasări de 545.189 lei.
Dorina Morun a fost în acte manager de transport al firmei, până la data de 19 februarie 2019. După expirarea contractului managerului de transport, firma a prezentat la ARR o decizie ilegală de continuare a colaborării cu Dorina Morun.
Doi şoferi români de TIR au fost legaţi lângă camion, în Franţa, după ce au fost prinşi la furat de motorină. Cei doi au încercat să dea lovitura într-o parcare de camioane din Strasbourg, din apropierea supermarket-ului Auchan, dar au fost prinşi de alţi şoferi şi imobilizaţi chiar în faţa camionului lor.
Fotografiile cu cei doi şoferi români care conduceau un camion înmatriculat în Argeş au fost făcute publice mai întâi pe un grup de şoferi din Bulgari, apoi au început să circule şi pe grupurile de Facebook ale şoferilor români.
Cei doi şoferi români au fost surprinşi noaptea, când trăgeau motorină din rezervorul altui camion. Se pare că mai mulţi camionagii, posibil bulgari, i-au imobilizat şi i-au legat cu mâinile la spate, în faţa caminului lor, apoi au chemat poliţia.
Agenţii i-au găsit pe cei doi stând jos, alături de ei fiind uneltele folosite la furtul de motorină, bidoane şi un furtun special.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.