GRECIA ȘI-A ÎNCHIS FRONTIERELE TERESTRE PENTRU TOT TRAFICUL DE NOAPTE Recomandat

GRECIA ȘI-A ÎNCHIS FRONTIERELE TERESTRE PENTRU TOT TRAFICUL DE NOAPTE

Începând cu 7 august 2020, Grecia și-a închis granițele pentru tot traficul pe timp de noapte între orele 23:00 și 7 a.m.

Acest lucru rezultă dintr-o scrisoare a Asociației Generale a Industriei de Transport din Saxonia Inferioară, care a fost creată în cooperare cu Asociația Federală a Transportului de Mărfuri, Logistică și Gestionarea Deșeurilor (BGL). Asociația greacă de transport OFAE a informat BGL despre noul regulament.
În prezent, Grecia restricționează intrarea și ieșirea peste granițele sale terestre într-o măsură considerabilă. Traficul de pasageri poate trece doar prin frontiera Promachonas (GR-Bulgaria), în timp ce alte șapte treceri de frontieră Kakavia (GR-Albania), Krystallopigi (GR-Albania), Evzoni (GR-Macedonia de Nord), Promachonas (GR-Bulgaria), Ormenio (GR-Bulgaria), Nymfaia (GR-Bulgaria) și Kipi (GR-Turcia) sunt încă deschise pentru transportul de mărfuri. Restricțiile de intrare pe timp de noapte se aplică și trecerilor de frontieră menționate.
Potrivit OFAE, feriboturile dintre Italia și Grecia circulă fără restricții legate de corona virus, dar este nevoie de purtarea măștii la bord. OFAE reamintește, de asemenea, că șoferii de camioane sunt obligați să își înregistreze online intrarea în Grecia în avans, folosind „Formularul de localizare a pasagerilor”.
Preînregistrarea este posibilă în germană, engleză și franceză la următorul link: https://travel.gov.gr/#/

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.