Girteka - reduceri de până la 35% la transport timp de 15 zile Recomandat

Girteka - reduceri de până la 35% la transport timp de 15 zile

Gigantul lituanian a anunțat online, prin intermediul rețelei sociale de afaceri Linkedin, o promoție temporară la transport, cu reduceri de până la 35%.

Tarifele promoționale au fost lansate pentru două săptămâni, între 28 aprilie și 12 mai 2021. Compania a postat și un link către site-ul său web, către o listă completă a reducerilor disponibile la comanda încărcărilor complete de camioane.
Cele mai mari reduceri, de 35%, sunt oferite la transportul din Franța (Paris, Lyon, Marsilia, Bretania) către Benelux, Italia, Germania de Vest sau Spania. Reduceri de la 15 la 25% sunt disponibile pentru transportul din anumite regiuni din Germania și o reducere de 20% la mărfurile din centrul Spaniei.
Toate aceste reduceri vor fi calculate din prețurile medii de piață. De exemplu, prețul mediu de la Paris la Madrid este de 1.200 euro (1 euro pe kilometru). Având în vedere reducerea de 35%, Girteka vrea să o facă pentru 780 € (65 de cenți pe kilometru). La întoarcere, va fi puțin mai scump, datorită reducerii de doar 20%.
Întrebarea este ce se află în spatele tuturor acestor anunțuri?! Fie este o formă foarte îndrăzneață de marketing, care ar trebui să deschidă calea pentru dezvoltarea ulterioară, fie Girteka este în căutare disperată de muncă pentru o flotă care a crescut prea repede. În ultima perioadă, Girteka a comandat camioane "vrac", ajungând de la 4.000 la 8.000 de capete tractoare, în mai puțin de patru ani.
Între timp, această acțiune a scandalizat Occidentul. Tarifele date de Girteka provoacă deja mari controverse, pe lângă cele legate de condițiile precare de angajare a șoferilor profesioniști.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.