GERMANIA Șofer român fără permis conducea o dubă într-o stare deplorabilă Recomandat

GERMANIA Șofer român fără permis conducea o dubă într-o stare deplorabilă

Duminică după-amiază, o patrulă a postului de poliție federală Rosenheim a verificat, pe autostrada A93, în valea Inn, o dubă înmatriculată în Marea Britanie. Oamenii legii au rămas uimiți când au descoperit că șoferul român nu avea permis de conducere.

În plus, în furgoneta, care era echipată inițial cu doar trei locuri, se aflau alți opt români. În compartimentul pentru marfă fusese instalată o banchetă suplimentară, pe care stăteau pasagerii. Centurile de siguranță și alte echipamente de siguranță lipseau.

De asemenea, în cală se aflau doi cățeii, pentru care șoferul nu a putut prezenta vreun document. Mai mult, autovehiculul, care era bun de aruncat la fier vechi, a fost confiscat pentru o expertiză, relatează stiridiaspora.ro

Când a fost întrebat despre câini, șoferul român i-a aruncat din vehicul și i-a descris ca fiind gunoaie. Ambii cățeii au fost duși la o clinică veterinară, deoarece se aflau într-o stare proastă. Potrivit primelor constatări, patrupezii au fost forțați să petreacă cele două zile de călătorie în propriile fecale și urină și nu au fost hrăniți.

Cel mai probabil, cei doi căței vor fi duși la un adăpost local pentru animale, după cele două săptămâni de carantină. În orice caz, șoferul nu-i va primi înapoi.

Șoferul român se confruntă cu mai multe acuzații penale și administrative. Printre altele, el va trebui să răspundă pentru conducere fără permis, cruzime față de animale și mai multe infracțiuni prevăzute de Legea privind circulația rutieră. Investigațiile privind alte infracțiuni sunt în curs de desfășurare.

Un alt șofer român, în vârstă de 39 de ani, care se afla la volanul unui camion cu remorcă, a provocat un accident rutier, în timp ce conducea, pe data de 23 aprilie, pe autostrada B20, dinspre Marktl, în direcția Burghausen.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.