Germania. Şofer profesionist, scos nevătămat din cabina complet distrusă Recomandat

Germania. Şofer profesionist, scos nevătămat din cabina complet distrusă

Un şofer profesionist a supraviețuit miraculos unui accident în care cabina a fost complet distrusă complet într-un copac, în Germania.

Un camion încărcat cu lemne a intrat în plin într-un copac, vineri dimineață, pe B87, lângă Taucha (lângă Leipzig) și a fost complet distrus.
Un şofer profesionist a supraviețuit în mod miraculor în cabina distrusă complet într-un copac, în Germania. Camionul a intrat în plin în pom, cu viteză, imaginile surprinse la locul imactului sunt teribile.
Semiremorca înmatriculată în Polonia circula, în jurul orei 9, pe drumul federal spre Eilenburg. Cu puțin timp înainte de aerodromul Taucha, șoferul a ieşit treptat de pe bandă, din motive care nu au fost încă clarificate, scrie Bild.
Cabina șoferului a lovit un copac gros de pe marginea drumului. Zecile de trunchiuri de arbori din semiremorcă au venit în față și au căzut în șanț. Cabina șoferului a fost complet distrusă, iar camionagiul încarcerat în ea.
După ce pompierii au deschis ușa, bărbatul a reușit să iasă. Purtătorul de cuvânt al poliției, Birgit Hohn: "Bărbatul a fost ușor rănit." Practic, în ciuda impactului şi a felului în care cabina a ajuns, şoferul a scăpat ca prin minune.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.