Geantă suspectă la Ministerul Trasporturilor. Ce au găsit agenții SRI

Geantă suspectă la Ministerul Trasporturilor. Ce au găsit agenții SRI

Autorităţile din Capitală au declanşat o anchetă după ce a fost semnalată o geantă abandonată curtea Ministerul Transporturilor. Traficul în zonă a fost restricţionat. După verificări, s-a constatat că geanta nu conţinea substanţe periculoase.


UPDATE: După verificări, poliţiştii şi pirotehniştii au stabilit că geanta nu conţinea substanţe periculoase. Traficul în zonă a fost reluat.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Astăzi, în jurul orei 11.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că în zona porţii de acces spre clădirea, Ministerului Transporturilor se află abandonată o geantă. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie, precum şi ai Brigăzii Rutiere, care au dispus restricţionarea traficului pietonal şi rutier în zonă”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

La rândul lor, reprezentanţii SRI au precizat că au demarat verificări.

”A fost inregistrat un apel la 112, iar autorităţile au fost alertate cu privire la existenţa unui bagaj suspect în curtea Ministerului Transporturilor. O echipă pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii a ajuns în perimetrul respectiv şi se intreprind măsurile specifice pentru astfel de situaţii”, a transmis SRI.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.