Franța. Şoferul profesionist român care nu credea în coronavirus, răpus de virusul ucigaș Recomandat

Franța. Şoferul profesionist român care nu credea în coronavirus, răpus de virusul ucigaș

La mai puțin de o lună după ce punea pe Facebook la îndoială existența coronavirusului, un șofer profesionist român a murit la Paris, într-un spital, răpus chiar de COVID-19.

Acum mai puțin de o lună, Marian Giurea credea că pandemia e o imensă conspirație mondială.
Șoferul profesionist român, în vârstă de 47 de ani, scria, pe 17 martie 2020, pe Facebook, un mesaj care a devenit astăzi cumva premonitoriu. Marian se întreba dacă nu cumva e o mare conspirație isteria iscată de coronavirus: "Bună ziua la toată lumea, am și eu o întrebare la cine știe să dea un răspuns.
Am văzut că în toată lumea spun că mor milioane de oameni și sute de milioane sunt bolnavi întrebarea mea este: a văzut cineva un om bolnav sau un om mort de la Corona? Vă rog frumos să-mi ziceti și mie să nu mor prost vă pup."
La mai puțin de o lună de la acea postare, Marian a murit la Paris, într-un spital, răpus chiar de coronavirus. "Când vă spun că am văzut, vă vorbesc despre un om, un munte de om care nu bea și nu fumează de mai bine de 15 ani, un bărbat de 47 de ani pe care, de când îl cunosc, nu l-am auzit să se plângă de vreo durere, nu vorbesc de o boală, un om cu un moral de fier și cu o putere de luptă cum rar mi-a fost dat să întâlnesc. Acest om pe care bine vi l-ați imaginat din puținele cuvinte de mai sus, a fost răpus în numai 8 zile de acest virus, Covid-19. Acum este în comă indusă pe un pat de spital din Paris, ducând poate ultima sa bătălie, lupta pentru viața lui. Este prietenul meu!", a scris pe 8 aprilie Remus Radu, pe Facebook, despre Marian.
Două zile mai târziu șoferul profesionist s-a stins la Paris.
Fiul lui Marian Giurea, Andrei, a stat lângă tată până în ultima clipă și a povestit unui prieten al acestuia, Remus Radu, ce simte.
Postarea prietenului e cutremurătoare: ""ÎMI E FRICĂ SĂ MĂ OPRESC DIN VORBIT, CA SĂ NU MĂ GÂNDESC CĂ MOARE TATA. GÂNDUL ĂSTA E INSUPORTABIL!!! Mi se face inima cât un purice, sau pielea de găină, cum zicem noi românii de rând, în lipsa unor cuvinte mai alese, acum, la rece, când rememorez fraza scrisă de un baiat de 19 ani.
Așa începe un dialog pe Facebook cu băiatul unui prieten de-al meu, de aici din Paris, Andrei pe numele lui de botez, "Andre" cum îi spun francezii. Vorbim des in ultimul timp, așa e normal să fie între prieteni dar mai ales în situații de cumpănă sufletească. Am aflat că tatăl lui este infectat cu virusul COVID-19.", a scris Remus.
Andrei, la rândul lui, a postat un mesaj pe contul de Facebook al tatălui lui: "Odihnește-te în pace dragă tată! Toată familia te iubește și ne vei lipsi enorm, ai decedat din cauza virusului ăsta nemernic, mereu ai fost bun și grijuliu cu mine, o să încerc să te fac mândru de mine în anii viitori și să sperăm că de acolo vei avea grije de cei doi bunici ai mei ❤️ nu am cuvinte sa descriu durerea pe care o am, încercăm să fim tari și să fim sudați alături de tot neamul. La revedere dragă tată! Te iubesc ❤️??
10/04/2020 ??"

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.