Franța. Şoferiţă profesionistă româncă, moartă în accident pe autostradă Recomandat

Franța. Şoferiţă profesionistă româncă, moartă în accident pe autostradă

O șoferiță profesionistă româncă a murit în Franța, în cabina camionului făcută praf pe autostradă.

Lucreția era mama a trei copii și lucra în echipaj cu soțul ei, care era la volan în momentul accidentului.
Marius o schimbase pe Lucreția cu doar 15 minute înainte de tragedie.
„Lucrau amândoi în echipaj pe camionul respectiv. Erau în regulă, din punct de vedere legal, aveau atestatele, totul în regulă”, a declarat directorul general al Filadelfia, Nelu Sighiartău.
Cei doi, și alte două camioane ale firmei Filadelfia, se întorceau spre casă. Chiar făcuseră o pauză, cu puțin timp înainte de accident. „Erau Marius și Lucreția și încă două camioane de-ale noastre. Cu vreo 15 – 20 de minute înainte de accident, au oprit la un PECO și au alimentat. Până acolo a condus Lucreția, iar de la Peco s-a urcat Marius la volan. Încă nu știm ce s-a întâmplat exact, dar din ce am vorbit cu reprezentanții poliției franceze și cu consulatul de la Strassburg, cel mai probabil acolo ar fi fost mai multe camioane oprite, din ceva motiv, și probabil Marius nu a văzut la timp avariile celui din fața sa. Altfel nu se explică. Dar doar aceste informații le avem momentan”, a mai explicat Nelu Sighiartău.
Marius nu a văzut la timp un blocaj în trafic și a intrat direct în semiremorca unui camion oprit cu avariile pornite în fața lui.
Impactul a fost teribil, cabina camionului în care se aflau cei doi români fiind distrusă complet. Lucreția a murit pe loc, în vreme ce soțul ei a supraviețuit, dar a fost preluat de medici în comă, de pe șosea.
Lucreția și Marius aveau trei copii, cel mai mic de 4 ani, cel mai mare în clasa a șaptea. Originari din Rebra, județul Bistrița, cei doi veneau spre România, cu mărfuri alimentare, fiind angajați ai unei firme bistrițene de transport. Nu erau singurul camion al acelei firme în tranzit în acel moment, fiind însoțiți de alte două camioane.
"Sunt în stare de șoc! Dragă noastră colegă Lucreția, ai plecat în ultima ta cursă. Ai plecat spre ultimul tău drum! O inimă bună a încetat să mai bată,un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă un gol imens în sufletele celor dragi și o nemărginită durere!
Ne rugăm pentru soțul tău să scape cu viață și să fie bine să poată ajunge acasă la cei 3 copilași care îl așteaptă! Draga mea Lucreția... nu pot să cred așa ceva! Erai atât de tânără!", a scris pe Facebook o prietenă a șoferiței românce.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.