Franța. Șofer profesionist român, găsit mort în cabina camionului Recomandat

Franța. Șofer profesionist român, găsit mort în cabina camionului

Un şofer român de camion a fost găsit mort în cabină, după mai multe zile, iar familia cere acum ajutorul oamenilor pentru a-l putea aduce acasă.

O familie din România trece printr-un moment foarte greu și cere ajutorul comunității de șoferi români din Europa, pentru a putea repatria corpul tatălui și bunicului Andrei Farkas, camionagiu găsit mort în cabină de poliția franceză.

Într-un apel pe Facebook, rudele au povestit cum l-au căutat două zile pe șofer, care n-a mai răspuns la telefon, în timp ce se afla într-o cursă din Franța în Spania.

Era angajat în Pamplona, la firma Urbiola, și venea spre orașul iberic în urmă cu trei seri.

„Suntem îngrijorați și nu găsim ajutor nicăieri. Socrul meu lucrează la firma de transport Urbiola Pamplona și de ieri seară nu ne-a mai răspuns la niciun telefon sau mesaj, am încercat să sunăm în repetate rânduri la firmă și nu ne răspunde nimeni. Ultima locație pe care o știm este în Nantes, înainte de intrare în Spania, s-a oprit într-o parcare în apropiere de un Carrefour, pentru a-și face cumpărăturile. Numele lui este Farkas Andrei”, a fost primul apel legat de disparița șoferului român.

Rudele au reușit să afle coordonatele exacte ale camionului, au alertat poliția franceză, dar abia după două zile au primit vestea tristă.

Camionagiul român a fost găsit fără suflare în cabină, în parcare, făcuse infarct.

„După cum vă imaginați, familia are nevoie de sprijin financiar pentru repatrierea trupului! Suma la care trebuie să ajungem cât mai repede este de 3.000 de euro, sumă enormă pentru o singură familie, mai ales în condițiile în care dânsul era stâlpul susținător.
Știm cu toții cât de grea este o asemenea veste, mai ales că acasă a rămas nepoțica ce își aștepta bunicul de Sărbători!
În general, noi, șoferii, știm ce înseamnă și ce implica meseria asta și suntem empatici unul cu altul!
Orice sumă, cât de mică, este foarte importantă în momentele acestea critice! Vă rugăm din suflet să nu rămâneți indiferenți în fața unui astfel de necaz! Vă las mai jos conturile familiei, vă mulțumim anticipat!
Drumuri bune, oameni buni și sănătate cât cuprinde și să nu uitați să aveți grijă de voi!”, a scris apoi pe rețeaua socială Roxana, șoferiță de TIR și ea, care-l cunoștea pe Andrei Farkas.


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.