Franța. Șofer profesionist român, căzut 10 metri de pe un pod, când a coborât din cabină Recomandat

Franța. Șofer profesionist român, căzut 10 metri de pe un pod, când a coborât din cabină

Camionul condus de un șofer profesionist român s-a blocat pe un pod îngust într-un sat din Franța. Când s-a dat jos din cabină, șoferul a căzut zece metri, fiind grav rănit, scrie portalul de știri France 3.

Accidentul a avut loc, luni dimineață, în jurul orei 9:30, în orașul Meyrannes, la nord de Gard, la granița cu Ardèche. Un camion greu s-a blocat pe podul înghesuit. Șoferul român, în vârstă de 31 de ani, a căzut de pe un pod de la o înălțime de aproximativ 10 metri când s-a dat jos de la volan, iar circumstanțele acestei căderi sunt încă neclare. Dar poziția camionului, blocat pe pod, sugerează că șoferul s-a rătăcit. Un semn de circulație îl încurca pe șoferul care conducea un cap tractor înmatriculat în Timiș, și a coborât din cabină, dar a căzut de pe pod în albia râului uscat, pe pietre. Un vecin care a văzut scena a sesizat serviciile de urgență. Victima țipa, rănită grav.
Aducerea unei echipe GRIMP pentru ajutorul pompierilor din Saint-Ambroix a fost necesară. Pentru salvarea și ridicarea victimei s-au folosit frânghii. Operația a durat mai mult de două ore și jumătate. Un alt șofer a scos în cele din urmă camionul din acea porțiune dificilă de drum, după o întoarcere foarte complicată.
Șoferul român, conștient dar rănit, a fost transportat la Spitalul Alès, după ce a fost îngrijit de o ambulanță și de Gard SMUR. Nu există informații suplimentare despre starea lui de sănătate.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.