Franța. Povestea șoferilor profesioniști români care au pierdut 10 tone de carne după ce camionul le-a fost atacat Recomandat

Franța. Povestea șoferilor profesioniști români care au pierdut 10 tone de carne după ce camionul le-a fost atacat

Protestele fermierilor din Franța au devenit violente în ultimele câteva zile. Ei au blocat drumurile și au atacat camioanele cu marfă.

Printre victimele lor, o familie de șoferi români, din Vâlcea.

Oamenii au pierdut o încărcătură de zece tone de carne de pui.

Ei au povestit experiența trăită în momentul în care camionul le-a fost atacat.

Romina și Nicolae Badea Nicolae Badea: “Ei nu aveau o problema cu România, nu aveau o problemă cu o anumită țară, ei aveau o problemă cu toată marfa importată în Franța. Am mai văzut camioane cu numere de Franța, era marfă din Spania. Și acele două camioane au fost descărcate la fel.”

Romina Badea: “Da, eu m-am simțit în pericol în momentul în care am văzut ceea ce fac, în prima fază nu mi-am dat seama pentru că eram atentă la volan să nu cumva să agăț pe cineva sau vreun tractor de-ale lor.”

Nicolae Badea: “Nu este normal ce au făcut să descarce camioanele, să distrugă marfa, s-au distrus camioane, s-au dat foc, până la urmă carnea a fost ambalată în România, niște oameni au muncit, noi, ca șoferi am muncit. Nu e normal să se facă asta. Dacă nu mai vor, puteau să oprească camioanele în vamă decât să distrugă marfă și camioane și toate cele".

”Guvernul Franței va anunța astăzi o serie de măsuri, pentru a dezamorsa cea mai amplă criză cu care s-a confruntat țara în ultimele luni.

Anunțul a venit în timpul întâlnirii de aproape patru ore dintre premier și reprezentanții fermierilor.

În paralel, agricultorii se pregătesc pentru o înfruntare de lungă durată. Au blocat majoritatea intrărilor în Paris, iar pe autostrăzile din jurul capitalei s-au format cozi de 100 de kilometri.


bratu swinger


VERSUS S03 E03

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.