Foto/Video: Un Pod s-a prăbușit în orașul Buzău

Foto/Video: Un Pod s-a prăbușit în orașul Buzău

O bucată de 8-10 metri dintr-un pod care supratraversează o şosea din municipiul Buzău s-a prăbuşit, fără să existe victime. Porţiunea destinată circulaţiei pietonale s-a desprins pur şi simplu şi a căzut pe breteaua care duce spre Brăila.

Reprezentanţii IPJ Buzău au anunţat, vineri, că o bucată de 8-10 metri din podul de la Marghiloman s-a prăbuşit pe şosea.

Porţiunea destinată circulaţiei pietonale s-a desprins pur şi simplu şi a căzut. Din fericire, în zonă nu se aflau pietoni sau maşini, nefiind înregistrate victime.

 

”La faţa locului se află un echipaj de Poliţie pentru monitorizarea traficului şi devierea pe rute ocolitoare. Acolo se aşteaptă reprezentanţi ai instituţiilor responsabile în astfel de cazuri pentru evaluarea şi completarea măsurilor în consecinţă”, a declarant purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Anne Marie Vrapciu.

Cel mai probabil, incidentul s-a produs din cauza infiltraţiilor. Traficul în zonă este blocat.

Podul de la Marghiloman a fost dat în folosinţă în urmă cu 48 de ani. Obiectivul a fost construit în 1970, are 54 de metri lungime şi 10 metri lăţime şi deserveşte circulaţia auto şi pietonală. De când a fost construit nu a trecut prin nicio lucrare amplă de reabilitare, ci doar prin mici reparaţii şi lucrări de întreţinere.

 

Despre noi

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.