FOTO. Accident dramatic cu o autoutilitară

FOTO. Accident dramatic cu o autoutilitară

Trei turişti au fost răniţi joi după amiază într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de o autoutilitară care nu a acordat prioritate. La faţa locului s-a deplasat şi elicopterul SMURD, care a transportat la spital victima aflată în starea cea mai gravă, celelalte două fiind preluate de ambulanţe.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, un accident rutier a avut loc joi după amiază pe DN 39 la intersecţia cu drumul spre Costineşti, arată Mediafax.

O autoutilitară înmatriculată în judeţul Tulcea nu a acordat prioritate la ieşirea în DN 39 şi a intrat în coliziune cu un autoturism Peugeot înmatriculat în Bacău, care avea volanul pe dreapta.

În urma impactului, cele trei persoane aflate în autoturism au fost rănite. Conducătorul auto a suferit o fractură deschisă la picior, fiind preluat de o ambulanţă a Serviciului Judeţean, un alt bărbat era în comă, fiind luat de elicopterul SMURD, iar o femeie cu politraumă a fost preluată de o ambulanţă SMURD.

Toate cele trei victime au fost duse la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Cele trei persoane rănite sunt turişti din Bacău. În urma evenimentului, traficul rutier în zonă a fost iniţial blocat, iar apoi restricţionat la o bandă pe fiecare sens.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.