Ești asigurat la Euroins, firmă lăsată fără autorizație? Iată ce să faci în caz de accident

Ești asigurat la Euroins, firmă lăsată fără autorizație? Iată ce să faci în caz de accident

Șoferii păgubiți în accidente cu mașini asigurate la Euroins trebuie să facă demersuri în următoarele trei luni. Pașii de urmat în astfel de situații.

Șoferii păgubiți în accidente cu mașini asigurate la Euroins trebuie să facă demersuri în următoarele trei luni pentru a-și recupera dauna.

Cei care sunt implicați în accidente și nu au avizat încă dauna au dreptul să se adreseze Fondului de Garantare a Asigurărilor cel târziu până la data denunțării poliței RCA de către asigurat dar nu mai mult de 90 de zile de la data pronunțării hotărârii de deschidere a procedurii falimentului.

Ce se va întâmpla cu șoferii păgubiți în accidente cu mașini asigurate la Euroins


Euroins România este prima societate de asigurări sancționată direct cu retragerea autorizației și trimiterea în faliment.

Până la această oră, societatea a transmis doar că nu a fost informată despre nicio decizie ASF.

 La 90 de zile de la declararea definitivă a falimentului (ASF va formula cerere de faliment), toate polițele expiră automat.

Ca și în cazul City Insurance, pentru încasarea indemnizațiilor/despăgubirilor veți putea depune o cerere de plata motivată și însoțită de documente justificative, începând cu data publicării deciziei

ASF de retragere a autorizației Euroins în Monitorul Oficial și până la maximum 90 de zile de la rămânerea definitivă a hotărârii de deschidere a procedurii de faliment sau de la data nașterii dreptului de creanță, atunci când acesta s-a născut ulterior.

Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA) are dreptul de a începe plata sumelor cuvenite creditorilor de asigurări ( asigurați , beneficiari, terțe păgubite ) de la data rămânerii definitive a hotărârii de deschidere a procedurilor alimentelor împotriva Euroins.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.