Elicopterul SMURD a intervenit după un accident între un autoturism și un camion

Elicopterul SMURD a  intervenit după un accident între un autoturism și un camion

Traficul este oprit pe Piatra Craiului, între localităţile bihorene Borod şi Corniţel, în urma unui grav accident între un autotren şi un autoturism Audi.

Poliţia Română a anunţat că a oprit traficul pentru aterizarea elicopterului SMURD, care are misiunea să preia de urgenţă şoferul autoturismului, grav rănit.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este întrerupt pe DN 1 Cluj-Napoca – Oradea, între localităţile Borod şi Corniţel, judeţul Bihor, acolo unde a avut loc o coliziune frontală între un autotren şi un autoturism. În urma impactului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale la faţa locului. Traficul rutier a fost întrerupt pentru a permite aterizarea elicopterului SMURD", se arată pe portalul Poliţiei Române.

 UPDATE: Şoferul a fost adus la Spitalul Judeţean din Oradea

"Nu s-a impus intervenţia echipajului de descarcerare. Şoferul a fost asistat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi predat echipajului de pe elicopterul SMURD. Era conştient", a precizat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Elicoperul a transportat victima la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Bihor, "în cod galben medical", potrivit aceleiaşi surse.

Codul galben medical se foloseşte pentru persoanele în stare critică.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.