După moartea fetiței, șoferul de microbuz a fost arestat Recomandat

După moartea fetiței, șoferul de microbuz a fost arestat

Şoferul microbuzului din care, în această săptămână, o fetiţă a căzut şi a murit, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul de 57 de ani, care este şi administratorul societăţii de transport, este acuzat, pe lângă ucidere din culpă, şi de tăinuirea probelor.
În faţa camerelor de filmat și a aparatelor de fotografiat, bărbatul nu are nicio reacţie. Anchetatorii însă au răspunsul. Individul a încercat să falsifice probele.
Imediat după accident, şoferul a luat băncile din lemn improvizate în autobuz şi le-a ascuns într-o altă maşină a firmei parcată în autogară, la câţiva zeci de metri distanţă.
Acuzat şi de ucidere din culpă, bărbatul de 57 de ani a fost arestat pentru 30 de zile.
Între timp, la locul tragediei, familia, prieteni şi simpli cunoscuţi au făcut un mic altar pentru copila de 12 ani, care a murit marţi după ce a căzut din microbuzul pe care bărbatul îl conducea.
În ceea ce priveşte mijloacele de transport folosite în firma administrată până acum de acuzat, cei de la Registrul Auto Român din Zalău susţin că nu au cum să verifice în teren starea autovehiculelor. În schimb, cei de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier spun că, acum câteva luni, aceeaşi firmă a fost amendată cu 30.000 de lei pentru mai multe nereguli găsite.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.