Două persoane sunt grav rănite după ce un camion a lovit un autoturism Recomandat

Două persoane sunt grav rănite după ce un camion a lovit un autoturism

Un accident rutier a avut loc vineri, pe DN6, în Caraș Severin. Un camion cu semiremorcă și un autoturism s-au izbit puternic la Domasnea. O persoană a rămas încarcerată, iar o alta a avut nevoie de resuscitare. Traficul e îngreunat.

Un apel la 112 anunța vineri, cu puțin timp înaintrea orei 14.00, un accident grav la Domasnea, pe DN6, ca urmare a impactului între un camion și un autoturism.

Victimă captivă în mașină
Pompierii Detașamentului Caransebeș 1 au intervenit cu o autospecială pentru stins incendii cu modul descarcerare și prim-ajutor, o ambulantă SMURD și o autospecială pentru descarcerare. De asemenea, două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Caraș- Severin au fost trimise la locul accidentului.

„În urma accidentului, o persoană a rămas încarcerată (conștientă), iar o persoană necesita manevre de resuscitare”, precizează vineri Inspectoratul pentru Situații de Urgență Caraș- Severin.

Poliția Română: Circulați cu atenție!
Polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să țină cont de condițiile de trafic, iar în situații cu vizibilitate redusă să reducă viteza în mers, să sporească atenţia la volan, să folosească sistemele de iluminare şi dezaburire, să mărească distanţa de siguranţă între vehicule şi să evite manevrele riscante sau depăşirile periculoase.

"Nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă. În cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!", e recomandarea făcută luni de Centrul Infotrafic.CAMION FEST OCTOMBRIE 2022


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.