Doi sirieni, depistaţi de poliţişti ascunşi într-un autocamion încărcat cu deodorante pentru Ucraina

Doi sirieni, depistaţi de poliţişti ascunşi într-un autocamion încărcat cu deodorante pentru Ucraina

Doi cetăţeni sirieni au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră, la Negru Vodă, ascunşi în semiremorca unui autocamion încărcat cu deodorante, condus de un bărbat din Ucraina, a informat, luni, Garda de Coastă.

Autovehiculul intra în România, din Bulgaria, transportând marfa din Turcia.

"S-a prezentat la controlul de frontieră un cetăţean ucrainean, care conducea un autocamion cu semiremorcă, încărcat, conform documentelor de însoţire a mărfii, cu deodorante, din Turcia pentru Ucraina. În urma verificărilor efectuate de poliţiştii de frontieră români, împreună cu poliţiştii de frontieră bulgari, în compartimentul marfă al semiremorcii, au fost descoperiţi ascunşi doi cetăţeni străini. În urma verificărilor, lucrătorii noştri au stabilit că sunt cetăţeni din Siria, în vârstă de 24, respectiv 29 ani", se arată într-un comunicat de presă transmis de Garda de Coastă.

Persoanele respective au fost preluate, în baza acordului de readmisie între România şi Republica Bulgaria, de către autorităţile de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.