De sărbători Cozi uriașe de camioane în Vama Borș. Se așteaptă cu orele Recomandat

De sărbători Cozi uriașe de camioane în Vama Borș. Se așteaptă cu orele

Se înregistrează din nou cozi pe arterele dedicate automarfarelor la ieşirea din ţară spre Ungaria, prin punctele de trecere a frontierei Borş I şi Borş II.

După ce traficul acestora pe teritoriul ţării vecine a fost interzis vreme de câteva zile din cauza Paştelui catolic, TIR-urile s-au aglomerat începând de luni seara în zona graniţei, iar marţi, la ora 15, se înregistrau timpi de aşteptare de circa patru ore.

Mai precis, conform aplicaţiei oficiale Trafic Online, dezvoltată de Poliţia de Frontieră, în Borş I erau deschise trei artere de ieşire pentru camioane, iar timpul mediu de aşteptare era de 250 de minute, în timp ce la Borş II (pe autostradă), unde erau deschise tot trei artere de control pentru camioane, timpul mediu de aşteptare era de 220 de minute.

"Ca urmare a faptului că în perioada Paştelui Catolic, traficul pentru vehiculele de transport marfă a fost restricţionat pe teritoriul Ungariei, în prezent se constată o creştere a numărului de automarfare care se prezintă în punctele de trecere a frontierei, în special pe sensul de ieşire din ţară, la graniţa cu Ungaria. În acest sens, conducerea Poliţiei de Frontieră Oradea a dispus măsuri pentru suplimentarea personalului şi folosirea la maximum a capacităţii punctelor de trecere a frontierei deschise pentru astfel de mijloace de transport", a transmis marţi comisarul şef de poliţie Laura Bondar, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.