Poliția a confiscat un camion de mare tonaj și 20 metri cubi lemn Recomandat

Poliția a confiscat un camion de mare tonaj și 20 metri cubi lemn

Poliția Județeană Suceava a anunțat, marți, că a confiscat un camion de mare tonaj prins în trafic transportând ilegal material lemnos.

Astfel, în data de 24.02.2024, în jurul orei 06.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei au oprit în zona Săcuța Vale autoutilitara condusă de un bărbat de 51 ani, din comuna Boroaia, care transporta bușteni gater rășinoase.

Fiindu-i solicitate documentele prevăzute de lege pentru control, șoferul a prezentat documentele autoutilitarei și asigurarea RCA, iar pentru materialul lemnos transportat, acesta a declarat faptul că nu deține niciun aviz valabil. Procedând la interogarea aplicație SUMALcontrol, s-a stabilit faptul că pentru autoutilitară nu a fost emis niciun aviz valabil. S-a procedat la conducerea autoutilitarei la sediul OS Dolhasca, punctul Fălticeni, unde a fost reținută și dată în custodie agentului de pază, în vederea luării măsurilor legale.

Astfel, la data de 26.02.2024, s-a procedat la inventarierea materialului lemnos transportat cu autoutilitara imobilizată rezultând cantitatea de 22,78 mc bușteni gater brad.

Față de cele de mai sus în temeiul art. 292 din Codul de procedură penală, polițiștii s-au sesizat din oficiu, cu privire la infracțiunea de ”transport cu orice mijloace de transport a materialele lemnoase, în volum de peste 10 m3, neînsoțite de documente specifice de transport” ce urmează a fi soluționat procedural de către agenții Postului de Poliție Boroaia.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


bratu swinger

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.