Marți, 21 Noiembrie 2023 - TIRMagazin.ro

VIDEO. Noua gamă IVECO WAY - mai mult confort, performanță și economii

• Vârful de gamă, motorul xCursor13, împreună cu îmbunătățirile de aerodinamică, transmisie și GPS oferă economii de combustibil de până la 10 %.
•Alte economii de 4% datorate serviciilor de eficiență și monitorizării avansate oferite de Customer Uptime Center, pentru o reducere semnificativă a Costului Total de Proprietate (TCO).
•Interioare complet noi, reproiectate în întregime cu caracteristici noi, centrate pe șofer și ergonomie îmbunătățită pentru o experiență superioară de condus.
• Panou de bord complet digital cu afişaj TFT, infotainment nou și camere cu monitoare care înlocuiesc oglinzile retrovizoare exterioare.
• Asistență la condus de ultimă generație, care corespunde complet Nivelului 2 de conducere automată, pentru a îmbunătăți siguranța și confortul la conducere.
• Introducerea unei tehnologii inovatoare pentru a asigura o conducere sigură și fără stres.

Citeşte mai departe ...

Șofer român de camion a murit după ce a intrat pe contrasens și a lovit alt camion

Tragedia a avut loc luni, 20 noiembrie, la ora 16.45, pe drumul spre Toulouse, în apropiere de Douzens. Unul dintre cele două TIR-uri a traversat banda centrală și a intrat în coliziune cu camionul care circula din sens opus. Unul dintre șoferii români a murit, iar celălalt se află în stare gravă. A61 a fost închisă circulației pe direcția Narbonne-Toulouse pentru cea mai mare parte a nopții, în timp ce traficul a fost restricționat la o bandă pe cealaltă direcție în timpul operațiunilor de salvare.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.