Luni, 20 Noiembrie 2023 - TIRMagazin.ro

Mii de camioane la granița dintre Polonia și Ucraina. Situația ține de 2 săptămâni

Transportatorii rutieri polonezi, care blochează de două săptămâni principalele trei treceri de frontieră între Polonia şi Ucraina, au anunțat extinderea protestului la încă un punct de control. Ei cer, în principal, revenirea la sistemul de licențe europene pentru transportatorii ucraineni, eliminat de către UE prin pachetul de facilități economice acordate Ucrainei. Negocierile de săptămâna trecută dintre cele două țări au eșuat. În semn de solidaritate, transportatorii slovaci au oprit și ei joi, timp de o oră, activitatea la un punct de tranzit cu Ucraina.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Cozi de camioane de 7 zile la granița cu România. Cum se explică ?

Cozile de până la 7 zile la granița cu România îi încurcă pe fermierii din Republica Moldova, o țară agricolă care își exportă în această perioadă recolta de floarea soarelui. Aceeași rută este folosită de camioanele ucrainene care fug din calea războiului, preferând rutele pe uscat. Acest lucru a creat unul dintre cele mai mari blocaje pe care le-a cunoscut regiunea Mării Negre, scrie Euronews.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

VIDEO. Carambol cu trei autovehicule ale MApN în Prahova

Un autoturism și două camioane ale Ministerului Apărării Naţionale s-au ciocnit între ele, pe DN1, în zona podului Rafinăriei Petrobrazi."În dimineața zilei de 20 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN1, în zona podului Rafinăriei Petrobrazi, pe sensul de mers București către Brașov, ar fi avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul ar fi avut loc între 3 vehicule aparținând Ministerului Apărării Naționale, conduse de 3 bărbați cu vârstele de 36, 40 și 41 de ani.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime.


ASCET SERVICE FORD TRUCKS


CEFIN CAMION FEST

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.