Culpă comună pentru șoferul care a lovit o familie pe trecerea de pietoni? Recomandat

Culpă comună pentru șoferul care a lovit o familie pe trecerea de pietoni?

Anchetă pe muchie de cuțit în cazul tragediei de la Lețcani, pentru că este posibil să fie vorba despre o culpă comună. În mediul online s-a stârnit un val de reacții, iar părerile sunt împărțite, fiecare tirist argumentând în diferite moduri.

Viața bate filmul. După tragedia de la Lețcani, în care un copil a fost decapitat pe trecerea de pietoni, s-a stârnit un val de reacții virulente din partea colegilor de breaslă. O parte dintre ei susțin că este vorba despre o culpă comună în cazul acestui accident, deoarece tatăl, Ciprian Ionuț, nu s-ar fi asigurat înainte, ieșind fix în „unghiul mort” al TIR-ului.


Anchetă grea în cazul nenorocirii de la Lețcani, din cauza faptului că ar putea fi vorba despre o culpă comună. În imaginile video care au apărut se observă cum bărbatul și cei doi copii au călcat pe trecere, neasigurându-se. În timp ce unii nu îl consideră vinovat doar pe Alin Candra de producerea cumplitului accident, sunt și alți tiriști care susțin că toți șoferii ar trebui să se oprească măcar la 3 metri distanță de trecerea de pietoni, pentru ca oamenii angajați în traversarea străzii să fie în siguranță.

Șoferul încă este afectat de producerea tragediei

Cu toate acestea, Alin Candrea încă vorbește printre lacrimi despre accident, fiind vizibil afectat. Acesta și-ar fi dorit să poată să treacă peste, dar și în aceste momente îi apare în minte imaginea băiețelului decapitat, având, la rândul său, un copil de aceeași vârstă.
„Alin e un băiat tare bun. Încă este afectat. Eu l-am văzut acum ceva timp și vorbea cu mare tristețe despre accident. N-ar fi vrut să facă așa ceva niciodată, drept dovadă că nu era băut sau să fi avut viteză. Așa a fost să fie, dar sper să treacă peste. E un suflet tare bun și săritor”, spune un cunoscut de-al șoferului de TIR.


Vă reamintim că totul s-a întâmplat în dimineața din data de 19 aprilie 2023. Ciprian Ionuț A. și băieții lui se îndreptau către medicul de familie. La trecere, tatăl, având mezinul de 3 ani în brațe și cel de 6 ani de mână, s-a asigurat și urma să traverseze strada.

Deodată s-a făcut „noapte” pentru toți. Au fost loviți de un șofer care se afla la volanul unui TIR. Deși era zi plină și nu consumase deloc alcool, bărbatul susține că nu a reușit să-i vadă pe cei 3 și s-a produs nenorocirea. Mezinul familiei a decedat, fiind decapitat, celălalt copil a ajuns la spital cu leziuni care i-au pus în primejdie viața, iar tatăl a fost operat pentru fractura de bazin și ruptura de splină. Bărbatul face terapie cu ajutorul unui psiholog și al unui medic psihiatru, pentru a depăși perioada de șoc.

Ancheta pe muchie de cuțit continuă în vederea stabilirii întregii situații și stabilirea fiecărui detaliu din acel moment. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu șoferul de TIR. (bzi.ro)


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.