Copil lovit de CAMION! Și-a pierdut viața.

Copil lovit de CAMION! Și-a pierdut viața.

Tragedie în orașul Negrești Oaș, județul Satu Mare! Un băiat de 13 ani a fost lovit mortal de un tir. Potrivit martorilor, copilul se afla pe bicicletă, pe marginea drumului, și, din motive necunoscute, a virat brusc la stânga, chiar în momentul în care trecea autotrenul.

La volan se afla un bărbat de 54 de ani din Iași. La fața locului a ajuns, în scurt timp, un echipaj medical cu o autospecială dotată cu aparatură pentru Terapie Intensivă, dar adolescentul nu a mai putu fi salvat. Medicii au declarat decesul chiar la locul accidentului. Șoferul tirului a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ. Imediat după producerea accidentului, într-o tentativă disperată de a salva viața băiatului, mama acestuia, o cunoscută antreprenoare din Cluj, a facut apel, pe pagina sa de socializare, la persoanele care ar fi putut-o ajuta să-l transporte cu elicopterul la București. Ulterior, a anunțat că băiatul s-a stins din viață și, în scurt timp, pagina sa de facebook s-a umplut de mesaje de condoleanțe. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Tragedie în orașul Negrești Oaș, județul Satu Mare! Un băiat de 13 ani a fost lovit mortal de un tir. Potrivit martorilor, copilul se afla pe bicicletă, pe marginea drumului, și, din motive necunoscute, a virat brusc la stânga, chiar în momentul în care trecea autotrenul. La volan se afla un bărbat de 54 de ani din Iași. La fața locului a ajuns, în scurt timp, un echipaj medical cu o autospecială dotată cu aparatură pentru Terapie Intensivă, dar adolescentul nu a mai putu fi salvat.

Medicii au declarat decesul chiar la locul accidentului. Șoferul tirului a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ. Imediat după producerea accidentului, într-o tentativă disperată de a salva viața băiatului, mama acestuia, o cunoscută antreprenoare din Cluj, a facut apel, pe pagina sa de socializare, la persoanele care ar fi putut-o ajuta să-l transporte cu elicopterul la București. Ulterior, a anunțat că băiatul s-a stins din viață și, în scurt timp, pagina sa de facebook s-a umplut de mesaje de condoleanțe. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.