Cod galben de ninsori. Circulați doar cu cauciucuri de iarnă

Cod galben de ninsori. Circulați doar cu cauciucuri de iarnă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) le recomandă şoferilor care se deplasează în această perioadă, în special în zonele montane, să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic şi să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător.

Recomandările CNAIR vin în contextul în care Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un Cod galben de ninsori abundente şi viscol în zonele montane, valabil în intervalul 9 decembrie, ora 17:00 - 11 decembrie, ora 15:00. Potrivit meteorologilor, în sudul Banatului, nordul Olteniei, al Munteniei şi în sud-estul Moldovei vor fi ploi însemnate cantitativ.

"Atragem atenţia conducătorilor auto care se deplasează în această perioadă, în special în zonele montane afectate, să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate. Precizăm că toate direcţiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate şi vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă", se menţionează în comunicat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.