Ce căuta un camion pe contrasens în Constanța?

Ce căuta un camion pe contrasens în Constanța?

Traficul din jurul City Park Mall, centrul comercial construit în perioada lui Radu Mazăre chiar în parc, devine din ce în ce mai periculos, iar șoferii din zonă sunt exasperați.


Un martor ne-a spus că, în fiecare dimineață, în jurul orei 7:30, TIR-uri care transportă marfă către Carrefour intră direct pe contrasens, venind dinspre Mamaia spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.
„Azi au fost cel puțin trei,” ne spune șoferul, adăugând că acest obicei s-a transformat într-un adevărat ritual zilnic.

„Ocolesc delimitările de benzi și intră cu tupeu, claxonând să le facă mașinile loc. Deja eu zic că e nesimțire,” afirmă martorul indignat.

Sunt TIR-uri care vin cu marfă pentru magazinele din centrul comercial. Toate au numere din afara județului Constanța: București, Ilfov, Argeș, etc.

Problema nu se limitează doar la bulevardul Alexandru Lăpușneanu. În parcarea mall-ului, TIR-urile intră pe ieșirea interzisă, ignorând regulile de circulație și punând în pericol alți șoferi și pietoni.

Acesta spune că mall-ul, construit într-o zonă urbană aglomerată, nu oferă alternative clare pentru livrările de marfă. „Teoretic, nu au pe unde să intre decât pe contrasens.”


SCHMITZ OKTOBERFEST 2024


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.