Căștigătorii Galei Premiilor Revistei TIR 2018 Recomandat

Căștigătorii Galei Premiilor Revistei TIR 2018

Premiile revistei TIR, ajunse la cea de-a opta ediție, au fost acordate, vineri, 7 decembrie 2017, ora 15.00, la Teatrul de Comedie Bucureşti, sala Radu Beligan, situată în Centrul Vechi al Capitalei. Peste 400 de invitați, în cea mai mare parte executivi din firme de transport, ne-au onorat cu prezența la acest eveniment.

Gala Premiilor TIR a fost prezentată de maestrul Alexandru Arșinel și de către Radu Spirea, directorul general al companiei Vesta Investment. Acesta din urmă a făcut o succintă prezentare a evenimentului: „La Oscarurile Transporturilor Românești, îi premiem pe cei mai buni dintre cei buni din lumea transporturilor, logisticii și vehiculelor comerciale. Pentru Gala Premiilor TIR se ține cont de întreaga activitate a celor nominalizați, cu accent pe ultimul an și se oferă premiile aferente anului 2018. Și în acest an, pentru aceste premii de excelență din transporturi au votat membrii Consiliului Director al UNTRR și partenerii evenimentului”.

PREMIUL PENTRU TRANSPORT ECOLOGIC: PRACTICOM
A decernat premiul Liliana Sarafidis, membru în Consiliul Director al UNTRR: „Compania se autointitulează <transportator specializat în distribuția la nivel național>. Premiul pentru Transport Ecologic 2018 merge, în acest an, la Practicom”.
A ridicat premiul: Ionel Cipere, administrator Practicom.

 

PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN VAN: VOLKSWAGEN CADDY TDI
Premiul a fost decernat de Mihai Braneț, inspector șef teritorial ISCTR: „Cel mai bun Van este un vehicul comercial mic al unui mare producător de autovehicule: Volkwagen Caddy TDI”.
A ridicat premiul Vlad Mirilă, Manager Vânzări Flote: „Nu am să vă rețin foarte mult cu vorba. Vă mulțumim foarte mult pentru premiul acordat. Este o onoare pentru marca Volkswagen, pentru un autovehicul comercial extraordinar”.

 

PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNĂ TEHNOLOGIE TRAILER: SCHMITZ CARGOBULL
A înmânat premiul chestorul Florentin Brăcea, Director Direcția Rutieră din IGPR: „Un produs al regelui neîncoronat al semiremorcilor din Europa, cea mai bună tehnologie trailer 2018 este în semiremorca Schmitz Cargobull S.C. Power Curtain XL”.
A ridicat premiul Răzvan Ciucu, Truck Bodies Sales Manager Schmitz Cargobull: „Mulțumim pentru atenția acordată, mulțumim pentru premiul acordat. Facem tot posibilul să satisfacem nevoile clienților noștri cu cea mai mare seriozitate”.

 

PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN AUTOCAR: MERCEDES-BENZ TURISMO
Romeo Medan, membru în Consiliul Director al UNTRR a decernat premiul: „Cel mai bun autocar 2018 este Mercedes-Benz Turismo”.
A ridicat premiul Cristian Turcu, Area Sales Manager Mercedes-Benz: “Vă mulțumim frumos. Dedicăm acest premiilor tuturor călătorilor care folosesc autobuzele Mercedes-Benz Turismo”.

 

PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN CAMION: DAF XF și CF
Lucian Lambru, Director General Adjunct ARR, a decernat premiul: „PACAAR este o companie americană, care în istoria de 112 ani, a avut totdeauna profit. În Europa, este reprezentată cu cel mai bun camion din 2018: DAF, seriile XF și CF”.
Ștefan Vâju, CEO EVW Holding, a ridicat premiul: „Maestre Arșinel, domnule director Radu Spirea, stimați invitați și organizatori, în numele colegiilor mei din EVW Holding și ai partenerilor din DAF vă mulțumim pentru acest premiu. Este un privilegiu. Vă urăm un an nou liniștit, un 2018 senzațional și multă sănătate!”.

 

PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN TRANSPORTATOR PUBLIC DE PERSOANE: CTP CLUJ
A decernat premiul George Dincă, Director General al RAR: „Începând cu data de 6 decembrie 2017, tramvaiul lui Moș Căciun este prezent pe străzile orașului Cluj-Napoca, un motiv în plus ca CTP Cluj să fie cel mai bun transportator public de persoane 2018”.

 

PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNĂ FIRMĂ DE TRANSPORT PERSOANE DIN ROMÂNIA: LILIAN EXPRESS
A înmânat premiul Zsombor Vajda, Director Vânzări Deltabloc România: „Firma oferă curse între România și Grecia. Cea mai bună companie de transport persoane este Lilian Express”.
A ridicat premiul Liliana Sarafidis: „Mulțumesc Revistei Tir. Mulțumesc celor care m-au apreciat și m-au votat. Mulțumesc tuturor angajaților mei, șoferilor mei și tuturor celor care mă înconjoară, Ministerul Transporturilor, ISCTR, societățile care sunt și mă ajută să fiu ceea ce sunt de 25 de ani. Să fim sănătoși și să avem puterea de a continua”.

 

PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN TRANSPORTATOR DE MARFĂ: DUNCA EXPEDIȚII
A înmânat premiul Cristian Turcu, Area Sales manager Mercedes Benz: „Este cea mai mare firmă de transport din România, cu acționariat majoritar românesc. Cea mai bună firmă de transport marfă din 2018 este Dunca Expediții”.

 

CEA MAI BUNĂ FIRMĂ DE LOGISTICĂ: VOS LOGISTICS
Răzvan Ciucu, Truck Bodies Sales Manager Schmitz Carggobull, a decernat premiul: “Este în România din 2012 ca filială a unei companii olandeze, înființată în 1944. Cea mai bună firmă de logistică din 2018 este Vos Logistics”.
„Mulțumim mult pentru premiul acordat și, din partea firmei pe care o reprezint, un an nou fericit!”, a spus Cristian Mura, Sales Manager Voss Logistics, cel care a ridicat premiul.

 

PREMIUL VESTA INVESTMENT: REGISTRUL AUTO ROMÂN
A decernat premiul Valentin Constantin, Area Sales Manager Vesta Investment: “Este organismul tehnic de specialitate, desemnat de Ministerul Transporturilor ca autoritate competentă în domeniul vehiculelor rutiere, siguranței rutiere, protecției mediului și a asigurării calității. Premiul Vesta Investment pe 2018 merge la Registrul Auto Român”.
A ridicat premiul George Dincă, director general RAR: “Vă muțumesc foarte mult. Sunt onorat de acest premiu. Cu această ocazie vreu să vă urez <La Mulți Ani!>”.

 

OMUL ANULUI 2018 ÎN TRANSPORTURI: MARIUS DAN
A înmânat premiul Alina Anton-Pop, Director Marketing&PR Revista TIR: „Ne aflăm într-o perioadă a anului magică. De aceea, vă mulțumesc că sunteți alături de noi și în această seară. S-a lansat în afaceri în anul 1993 împreună cu soția sa. Primele camioane le-a cumpărat de la Roman Brașov. În paralel cu activitatea de distribuție și-a dezvoltat continuu flota de transport internațional. Omul Anului 2018 în Transporturi este Marius Dan, directorul general al Licurici Impex”.
„Mulțumesc Revistei TIR pentru această onoare. Vă mărturisesc că, în transporturi, sunt extrem de mulți oameni de valoare care reușesc să facă față acestor presiuni la care suntem supuși. Cred că merităm cu toții acest premiu. Vă mulțumesc!”, a spus Marius Dan.

 

PREMIILE PENTRU EXCELENȚĂ: TRANSPORTATORII ROMÂNI
A înmânat premiul Emil Pop, Director General Revista TIR: „Premiile pentru Excelență 2018 merg în acest an la Viorel Angelescu, directorul general Vio Transgrup, pentru corectitudinea cu care își tratează patenerii de afaceri, angajații și colaboratorii; Ionel Cipere, director general Practicom, probabil firma cu cea mai mare flotă de transport cu capital românesc din București; Cristian Dolofan, director general Dolo Trans Olimp, o firmă care, anul acesta, a ajuns la peste 250 de camioane licențiate; Mircea Mănescu, directorul general al Ahead Logistic, o companie de transport, logistică și expediții care a crescut frumos, bazându-se pe câștigarea, în timp, a încrederii propriilor clienți; George Niță, director general Holleman, cea mai importantă companie de transport agabritic ce are capital majoritar românesc. Echipa domnului Niță a montat un mare număr dintre eolienele pe care le vedem la noi, în țările din jur și vestul Europei. Premiul de Excelență în Transporturi îi este acordat și lui Decebal Popescu, CEO-ul care, susținut de acționarul firmei, a reușit să reinventeze Cartrans Preda. Conducerea acestei companii a înțeles că, pe termen mediu și lung, investiția în tehnologie și oameni este cartea câștigătoare. Radu Spirea directorul general Vesta Investment, cea mai mare companie de semnalizare rutieră din România și una dintre cele mai mari din Europa de Est. Domnul Spirea a creat și un mare număr de locuri de muncă, pe o piață unde cei mai mulți se ocupă cu importul din Asia. Am să ofer Premiul de Excelență în Transporturi și UNTRR, organizația patronală care, de 27 de ani, se bate pentru drepturile transportatorilor români”.

Viorel Angelescu, directorul general Vio Transgrup: „Nu știu dacă o să fiu în stare să leg cuvintele. M-am simțit onorat să fiu invitat de revista dumneavoastră și de dumneavoastră, domnule Emil Pop. Acum, sunt copleșit să fiu pe aceeași scenă cu maestrul Arșinel. Vă doresc un an nou plăcut! 2017 să fie ultimul în care ne-am zbătut, în care am încercat să răzbatem în această Europă a tuturor. Anul viitor să aducă numai vești bune și realizări!”.

Ionel Cipere, administrator Practicom: „O mențiune vreau să fac. Nu sunt director general. Postul este liber. Suntem trei parteneri care muncim cot la cot, ca un singur om”.

Cristian Dolofan, director general Dolo Trans Olimp, a fost reprezentat de Răzvan Radu, manager flotă: „Nu vă voi reține mult. Am doar câeva lucruri de spus. Mulțumim organizatorilor pentru invitație și premiu. Suntem onorați să ne găsim în acest top, alături de companii importante de transport din România, într-un climat concurențial ce nu iartă pe nimeni. Este esențial să investim susținut în calitatea serviciilor noastre. La Dolo Trans Olimp vom continua să definim ceea ce înseamnă servicii de transport de calitate”.

Mircea Mănescu, director general Ahead Logistic: „Mulțumim pentru premiu, ne onorează. Ne dorim ca anul viitor să fie mult mai bun decât acesta!”.

George Niță, director general Holleman: „Mulțumesc revistei TIR pentru onoarea acordată și promit că vom continua la fel de bine!”.

Decebal Popescu, CEO Cartrans Preda. „Cum spunea și Viorel mai devreme, e greu să ne găsim cuvintele pe aceeași scenă cu maestrul Arșinel. Profit de ocazie pentru a vă spune un secret. În 1997, dădeam examen la Academia de Teatru. Am ajuns în ultima etapă unde Dem Rădulescu a decis că nu e de mine teatrul. Și bine a făcut! Azi, am ajuns pe o scenă dintr-un teatru cu renume din România, primind un premiu pentru transporturi. Vă mulțumesc! A fost un an greu, ca și ultimii cinci-șase, nimic deosebit. Ne luptăm cu un cadru european potrivnic transportatorilor est-europeni. Peste toate, mai vin și aceste nebunii din ultima vreme din România. Noi nu trăim în România, ci supraviețuim în România!”.

Radu Spirea, director general Vesta Investment: „Sunt foarte emoționat. E greu, vorbim de supraviețuire. Ne luptăm din greu cu concurența străină, care de cele mai multe ori nu este loială. Încercăm, și îi spuneam asta și maestrului Arșinel, nu doar că dăm de lucru la peste 250 de oameni, dar și să creștem gradul de siguranță a circulației și acesta este un sentiment deosebit. Toți vrem profit. Dar una este să faci profit vânzând siguranță rutieră și alta este să faci profit din vodcă. Este un sentiment deosebit din acest punct de vedere. Din nefericire, reducerea investițiilor publice ne lovește și pe noi, cei care suntem legați de infrastructură. Să sperăm că se va remonta această treabă. Deși avem o țară care are atât de mare nevoie de semnalizare rutieră corespunzătoare, suntem nevoiți să ne îndreptăm atenția în afara granițelor”.

Constantin Isac, vicepreședintele UNTRR: „Suntem extrem de onorați pentru primirea acestui premiu. Mulțumim revistei TIR, celor prezenți în sală, membrilor noștri pentru acest premiu. Vreau să vă spun că aceste mulțumiri le aduc în numele Consiliului Director al Uniunii, în numele secretarului general, domnul Radu Dinescu, în numele colegilor din Executiv. Vă asigur că Uniunea face, zi de zi, eforturi foarte mari spre rezolvarea problemelor care ne sunt aduse dinspre transportatori și care, de fiecare dată, se transformă în obiective de rezolvat pentru noi. Adevărat este că rezultatele nu sunt pe măsura eforturilor noastre, dar, așa cum am discutat în această seară, mediul în care ne desfășurăm acivitatea este extrem de dificil. Ne mulțumește faptul că și pe această scenă sunt oameni care, de cele mai multe ori, au fost împreună cu noi la negocieri, în lupta pentru rezolvarea acestor probleme și, de cele mai multe ori, am izbândit”.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.